Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

ZIEN: deze 5 niet te missen films komen deze maand in de bioscoop

De zon mag dan wel schijnen, het blijft nog steeds bibberen en beven buiten. Niets zo leuk als een avondje naar de bioscoop met een flinke bak popcorn. Geen idee welke films je deze maand zeker moet zien? Wij lijsten met plezier de 5 must sees van maart op.

The Mercy


Verwacht op: 7 maart. Genre: biografie, drama. Met: Colin Firth, Rachel Weisz.

‘The Mercy’ vertelt het verhaal van de legendarische solozeiler Donald Crowhurst. In 1968 besloot hij tegen het advies van onder andere zijn vrouw mee te doen aan de Golden Globe Race. Hij zou vervolgens dagen alleen op de ocean verblijven, met verregaande gevolgen…

Bekijk de trailer.

Every Day


Verwacht op: 7 maart. Genre: drama, romantisch. Met: Debby Ryan, Maria Bello en Owen Teague.

Naar het gelijknamige boek van David Levithan. De 16-jarige Rhiannon leidt een typisch tienerleven. Wanneer haar vriendje Justin op een dag wat verward op school aankomt, verandert alles. Ze besluiten een dag te spijbelen en hebben de tijd van hun leven, maar de volgende dag merkt Rhiannon dat Justin niet dezelfde is. Hij beweert zich niets meer van de dag ervoor te herinneren en zelfs het liedje dat ze samen luidkeels meezongen lijkt hij nog nooit gehoord te hebben. Er is iets vreemds aan de hand en het wordt voor Rhiannon alleen maar vreemder wanneer onbekende mensen contact met haar opnemen. Ze ontdekt langzaamaan dat ze met ‘A’ te maken heeft, een rondreizende ziel die elke dag wakker wordt in een ander lichaam. Rhiannon wordt verliefd op A en de twee zoeken elke dag een manier om elkaar weer terug te vinden. Dit is het begin van een moeilijke en hartverwarmende zoektocht naar ware liefde.

Bekijk de trailer.

A Wrinkle in Time


Verwacht op: 21 maart. Genre: familie, fantasy, avontuur. Met: Chris Pine, Reese Witherspoon.

‘A Wrinkle in Time’ vertelt het verhaal van Meg Murry, die samen met broertje Charles Wallace en haar vriend Calvin O’Keefe een groots avontuur onderneemt, nadat Meg’s vader (een wetenschapper) plotseling verdwijnt. Het trio wordt naar de ruimte gestuurd om hem te vinden.

Bekijk de trailer.

Peter Rabbit


Verwacht op: 28 maart. Genre: familie, animatie. Met: James Corden, Sia, Margot Robbie.

Het verhaal volgt een jong, opstandig konijn, Peter Rabbit, en de rivaliteit met zijn norse buurman Mr. MacGregor. Die rivaliteit ontstaat wanneer Peter op zoek is naar een feestmaal van groenten in de moestuin van Mr. Macgregor, terwijl die zijn tuin vrij van konijnen probeert te houden.

Bekijk de trailer.

Mary Magdalene


Verwacht op: 28 maart. Genre: biografie. Met: Joaquin Phoenix, Rooney Mara.

Mary Magdalene is het originele verhaal van een van de meest omstreden en fascinerende figuren uit de Bijbel.

Bekijk de trailer.

[td_smart_list_end]

Bron: Cinenews


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '