Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Welke ga jij bekijken?

MUST SEE: voor deze 5 films kopen wij in maart een kaartje in de bioscoop

Robine van Tilburg

Wie houdt er nu niet van om eens een goeie film te gaan bekijken in de bioscoop? Voor deze 5 toppers rennen wij in maart naar de cinema.

Serenity


Verwacht op: 27 maart. Genre: thriller/drama. Met: Anne Hathaway, Matthew McConaughey.

Baker Dill (Matthew McConaughey) is de kapitein van een vissersboot, waarmee hij toeristen rondvaart door een rustige tropische enclave. Wanneer zijn ex-vrouw Karen (Anne Hathaway) plotseling opduikt, smeekt ze Dill wanhopig om haar te beschermen tegen haar gewelddadige man (Jason Clarke). Samen bedenken ze een plan om Karens ex-man om zeep te helpen. Al snel wordt Dill teruggezogen in een leven dat hij probeerde te vergeten.

On the Basis of Sex


Verwacht op: 6 maart. Genre: drama/biografisch. Met: Felicity Jones, Armie Hammer.

‘On the Basis of Sex’ vertelt het waargebeurde en inspirerende verhaal over juriste Ruth Bader Ginsburg, die in een door mannen gedomineerde wereld haar weg naar het Amerikaanse hooggerechtshof heeft bevochten. Ruth Bader Ginsburg is een van de grootste vrouwelijke iconen ter wereld en heeft enorm veel betekend voor vrouwenrechten en emancipatie wereldwijd.

Dumbo


Verwacht op: 27 maart. Genre: familiefilm. Met: Colin Farrell, Eva Green, Michael Keaton, Danny DeVito.

Disney en visionair regisseur Tim Burton brengen je het gloednieuwe, grootse live-actieavontuur ‘Dumbo’, een geliefde klassieker waarin verschillen worden gevierd, familie wordt gekoesterd en dromen vleugels krijgen. Circuseigenaar Max Medici (Danny DeVito) vraagt voormalige ster Holt Farrier (Colin Farrell) en zijn kinderen Milly (Nico Parker) en Joe (Finley Hobbins) om te zorgen voor een pasgeboren olifant wiens oversized oren hem een lachertje maken in een al worstelend circus. Maar wanneer ze ontdekken dat Dumbo kan vliegen, maakt het circus een ongelooflijke comeback.

The Aftermath


Verwacht op: 13 maart. Genre: drama/romantiek. Met: Keira Knightley, Alexander Skarsgård.

‘The Aftermath’ speelt zich af in naoorlogs Duitsland in 1946. Tijdens de strenge winter arriveert Rachael Morgan (Keira Knightley) in de ruïnes van Hamburg om weer herenigd te worden met haar man Lewis (Jason Clarke), een Britse kolonel met de taak om de verwoeste stad te herbouwen. Maar onderweg naar hun nieuwe huis ontdekt Rachael tot haar schrik dat Lewis een onverwacht besluit heeft genomen: ze zullen hun nieuwe huis delen met de vorige eigenaars, een Duitse weduwnaar (Alexander Skarsgård) en zijn getraumatiseerde dochter. De film is gebaseerd op de internationale bestseller van Rhidian Brook, in Nederland uitgebracht als ‘Het Huis in Kreiss Pinneberg’.

Captain Marvel


Verwacht op: 6 maart. Genre: sciencefiction. Met: Brie Larson, Jude Law, Samuel L. Jackson.

Marvel Studios’ Captain Marvel is een compleet nieuw avontuur dat zich afspeelt in 1990, een tot nu toe verborgen periode uit de geschiedenis van het Marvel Cinematic Universe. Carol Danvers’ reis wordt gevolgd wanneer ze een van de machtigste superhelden van het universum wordt. Terwijl een galactische oorlog tussen twee buitenaardse rassen de aarde bereikt, bevindt Danvers zich samen met een groepje bondgenoten middenin deze draaikolk.

[td_smart_list_end]

Bron: Kinepolis België


 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '