https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Eén

Geniet 24 uur lang van de allerleukste afleveringen.

MIJN GEDACHT: Kinepolis en Eén houden een ‘F.C. De Kampioenen’-marathon

Herlinde Matthys

Superfans van ‘F.C. De Kampioenen’ houden 15 en 16 maart best vrij in hun agenda, want dan kunnen ze in Kinepolis Antwerpen terecht voor een 24 uur durende marathon van hun favoriete serie.


Het Twitteraccount Fernand Costermans vroeg eind vorig jaar op sociale media hoeveel retweets hij nodig had voor een heuse ‘F.C. De Kampioenen’-marathon in de bioscoop. De VRT ging de uitdaging aan en antwoordde 5.000Dat aantal werd vlotjes gehaald, want de serie is nog steeds razend populair. Belofte maakt schuld, dus de openbare omroep beloofde effectief werk te maken van de marathon.

Misverstanden en gekke stoten


Eén sloeg de handen in elkaar met Kinepolis en maakte nu eindelijk de datum van het event bekend: vrijdag 15 maart. 24 uur lang zullen de allerleukste afleveringen uit 21 seizoenen op groot scherm getoond worden. The place to be is Kinepolis Antwerpen. Lach je samen met je vrienden een breuk met de misverstanden en gekke stoten van Carmen, Xavier, Boma en co.

Hattrick


Is 24 uur net iets te veel van het goede voor jou? Dan kan je op zaterdag 16 maart in Kinepolis Antwerpen of Gent naar een hattrick gaan kijken of drie afleveringen van ‘F.C. De Kampioenen’ na elkaar. Goed voor zo’n 2,5 uur ‘Kampioenen’-plezier.

Er worden hapjes en drankjes voorzien, en er zijn tal van leuke extra’s. Ook de acteurs en actrices zelf zullen natuurlijk van de partij zijn. Ze beleven samen met jou de slotfase van de marathon in Kinepolis Antwerpen en enkele ‘Kampioenen’ geven de aftrap van de hattrick in Kinepolis Gent.

De marathon start vrijdag 15 maart om 19.45 uur en kost 49,95 euro. De hattrick start op zaterdag 16 maart om 13 uur in Gent en om 18.45 uur in Antwerpen, en kost 12,95 euro. Inschrijven voor of meer informatie over het evenement vind je op de website.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content