Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© netflix

2. Tatiana, de ex-vrouw van Berlin, zal een belangrijke rol spelen.

ZIEN: Netflix verzamelt de populairste fantheorieën over het vijfde seizoen van ‘La casa de papel’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Wie net als ons het vierde seizoen van ‘La casa de papel’ in één ruk uitkeek, blijft achter met een aantal belangrijke vragen waardoor ze beginnen te speculeren over het vervolg. Netflix maakte nu een filmpje waarin het de meest voorkomende fantheorieën over seizoen 5 op een rijtje zet.


Wie het vierde seizoen van de populaire Spaanse Netflixserie ‘La casa de papel‘ nog niet heeft gezien – waar wacht je op?! – stopt best hier met lezen, want er komen een aantal grote spoilers aan! Na het bekijken van de acht afleveringen doen de gekste theorieën de ronde over het vervolg van de reeks. Netflix zet de vier populairste op een rijtje in een video.

 1. Er gaan nog 3 belangrijke hoofdrolspelers sterven

  Wanneer Nairobi sterft, zien we haar in een scène rustig op een dekentje in het gras liggen omringd door de andere bendeleden die eerder stierven: Oslo, Berlin en Moscow. Fans denken dat dit een soort van hemel is, maar het probleem is dat ook El Profesor, Denver en Helsinki te zien zijn in dit beeldfragment. Hierdoor denken ze dat deze drie personages het loodje zullen leggen in seizoen 5.
 2. Tatiana zal een belangrijke rol spelen

  De ex-vrouw van Berlin zou wel eens op de voorgrond kunnen komen. Ze was al van de partij als de overval werd gepland en Berlin hield geen geheimen voor haar, tot groot ongenoegen van El Profesor die vreest dat zij hen zou verraden. Volgens sommige fans zal ze dat laatste doen, terwijl anderen dan weer denken dat ze de bende net zal redden.
 3. Alicia Sierra zal het nieuwste bendelid worden 

  In de allerlaatste scène van seizoen 4 zien we hoe de politie-inspecteur El Profesor heeft gevonden en onder schot houdt. Volgens fans zal ze hem niet tegenhouden, maar wil ze net deel uitmaken van de overval, want ze is zelf namelijk ook voortvluchtig.
 4. Tokio is de enige die de overval zal overleven

  Tokio is de vertelstem tijdens alle afleveringen waardoor fans denken dat zij de enige is die dit avontuur zonder kleerscheuren zal doorkomen. Volgens sommigen vertelt ze dit alles aan de zoon van Alicia Sierra, die zelf zou gestorven zijn tijdens haar bevalling, of aan de zoon van wijlen Nairobi.


Het antwoord op al deze hersenspinsels krijgen we helaas nog niet. We zullen nog een beetje geduld moeten uitoefenen en wachten op het vijfde seizoen.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '