Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

De romantische komedie staat vanaf 29 augustus online.

ZIEN: de cheesy romcom ‘Falling Inn Love’ komt eind deze maand nog naar Netflix

De laatste tijd gingen ze bij Netflix de iets serieuzere toer op, maar de streamingdienst sluit de zomer af met de lekker luchtige komedie ‘Falling Inn Love’. De trailer staat sinds eergisteren online en wij hebben alvast een bekend gezicht gespot!


Niemand minder dan Christina Milian speelt de rol van Gabriela in de romantische komedie ‘Falling Inn Love’. Gabriela is afkomstig uit San Francisco en krijgt het moeilijk te verduren. Zo verliest ze niet alleen haar job, maar gaat ze ook uit elkaar met haar lief. Hoog tijd voor verandering en die krijgt ze ook. Via een online wedstrijd wint ze een huis in Nieuw-Zeeland en niet veel later heeft de brunette haar koffers gepakt.

Alleen is haar accommodatie, de zogenaamde Bellbird Valley Farm, bouwvalliger dan ze had gedacht. Ze moet het huis dan ook helemaal verbouwen en hiervoor krijgt ze de hulp van de knappe Jake (Adam Demos). We moeten jullie dan ook vast niet vertellen hoe de rest van het verhaal afloopt?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Falling Inn Love’ staat vanaf 29 augustus op Netflix.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '