https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © VIER

Zijn wij even blij dat we twee keer hebben nagedacht over die inschrijving...

WOW: ‘Expeditie Robinson’-kandidaten worden aan middeleeuws marteltuig gehangen

Alsof weinig tot niet eten nog niet genoeg foltering is, moeten de kandidaten van ‘Expeditie Robinson’ in de derde aflevering een soort middeleeuwse marteling doorstaan.  Zijn wij even blij dat we twee keer hebben nagedacht over die inschrijving…


 

Kopje onder


Als je Bartel Van Riet zo ziet staan in de derde aflevering van ‘Expeditie Robinson’, zou je denken dat hij op het punt staat een executie in te leiden in plaats van een proef.

Niets is minder waar. Om te strijden voor de immuniteit, moeten Kamp Noord en Kamp Zuid deze week drie dappere teamgenoten afvaardigen die aan een ronddraaiend rad gaan hangen. Het feit dat ze bij elk rondje even kopje onder gaan en water in hun mond moeten zien te nemen, maakt het extra uitdagend. Dat water moet dan in een soort potje gespuwd worden, waarna het in een buis met twee ballen terechtkomt. Het eerste team dat zijn ballen uit de buis krijgt en met een behendigheidsproef op de juiste plaats  kan plaatsen, moet niet naar de eilandraad.

 

Sadistje


In Het Nieuwsblad vertelt Jan Rutgers, de man die al zes jaar de proeven voor de Nederlandse ‘Expeditie Robinson’ en nu ook voor de Vlaamse maakt, dat hij vaak een sadist wordt genoemd. ‘Ik heb doorheen de jaren geleerd om er altijd een schepje bovenop te doen. Om nét boven de grens van het aanvaardbare te gaan. De productie haalt het daarna toch altijd wat naar beneden’, lacht hij. We zijn benieuwd wat er dit seizoen nog aan de fantasie van Rutgers is ontsproten.

Meer ‘Expeditie Robinson’: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content