Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Wij krijgen spontaan flashbacks naar het Duits van schoonpapa Jean-Marie Pfaff.

PREVIEW: Sammy schiet Engelse kemel in ‘Expeditie Gooris in Amerika’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

De Goorissen laten je opnieuw meegenieten van hun familievakantie in ‘Expeditie Gooris in Amerika’. In een preview bewijst de pater familias Sam dat hij toch worstelt met de plaatselijke taal. Hilarisch!

Je kon vorige week in de eerste aflevering van het tweede seizoen zien hoe de familie Gooris landde in Amerika en hun toer langs de Westkust in gang schoot. Sammy from Belgium oefende speciaal voor deze roadtrip zijn Engels, maar bewijst in een hilarische preview dat de praktijk toch nog altijd moeilijker is dan de theorie.

Blunder

Wanneer ze tijdens hun avondwandeling een hotel voorbijlopen waar een neonbordje ‘no vacancy’ aangeeft dat er geen plek meer is, denkt Sam dat het letterlijk ‘geen vakantie’ betekent. De rest van het gezin ligt natuurlijk dubbel met deze opmerking en ook hij kan gelukkig lachen om zijn blunder. ‘Ik doe ook maar mijn best’, zegt ie.

‘Hij dacht dat het verlof al gedaan was’, lacht Shania. Kelly is niet van plan om de flater snel te vergeten en vindt het heerlijk om deze nog lang onder zijn neus te wrijven. ‘De komende dagen bij alles wat je doet, ga ik zeggen: “Ela, no vacancy for you hé vriend”.’

‘Expeditie Gooris in Amerika’ zie je elke dinsdag om 21u30 op VTM 2.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '