Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Eentje om voor op te passen!

Erik Van Looy heeft tijdens ‘Beste Kijkers’ een nieuwe kandidaat voor ‘De Slimste Mens’ bekendgemaakt

Het nieuwe televisieseizoen is officieel begonnen en dat laten ze bij VTM niet onopgemerkt voorbijgaan. Zo was gisterenavond Erik Van Looy te gast in het programma ‘Beste Kijkers’ en had hij voor de gelegenheid een kleine primeur met zich mee.


Dit najaar gaat ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ weer van start en beetje bij beetje maken ze bij VIER de namen van de deelnemers bekend. Zo werd voetballer Hans Vanaken als eerste aangekondigd. Daarnaast speelt ook de voormalige baas van Woestijnvis mee. Hij zal het moeten opnemen tegen onder anderen Peter Van de Veire, Clara Cleymans en Saartje Vandendriessche. Voor Saartje is het trouwens al haar tweede deelname, want zij mocht in 2007 al een keertje plaatsnemen in de befaamde zeteltjes.

Tot nu toe waren er dus vijf namen bekend, maar tijdens de eerste aflevering van ‘Beste Kijkers’ heeft Erik Van Looy nog een zesde kandidaat bekendgemaakt. Zo liet hij aan Nathalie Meskens en de teamcaptains Ruth Beeckmans en Jens Dendoncker weten dat Julie Colpaert mee zal strijden naar de titel. Julie is als presentatrice te zien in ‘Telefacts Zomer’ en heeft als VTM Nieuws-journaliste alvast een stevige kennis van de actualiteit.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '