Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© MTV

Stacy is zo helemáál niet jaloers op Lena en Angelica dat ze het nodig vindt om de twee dames meermaals compleet de grond in te boren.

19 uitspraken uit de derde ‘EOTBDD’-aflevering waarvan onze ogen haast uit hun kassen rollen

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online

Zondagavond konden we onze allerliefste vrienden van ‘EOTBDD’ weer op het kleine scherm bewonderen. En met hun uiterst bedenkelijke uitspraken stellen de ‘Ex on the Beach: Double Dutch’-kandidaten nimmer teleur. Wij delen maar al te graag de topquotes uit deze derde aflevering met jullie.


Ondertussen kennen we onze kapoenen al wel een tijdje, maar toch blijft hun enorme spontaniteit ons verbazen. Geeft iemand een complimentje over je ‘lekkere billen’, dan stel je in de ‘EOTBDD’-wereld spontaan voor om een potje te twerken. De beelden van de twerksessie zullen we jullie besparen. Lena twerkte bovendien al in elke aflevering en we vermoeden dat ze dat ook zal blijven doen. Nog genoeg kansen om het schouwspel te bewonderen, dus.

Omdat Elias en Lena – of hun libido’s – het plots zo goed met elkaar kunnen vinden, stuurt de tablet of terror hen op date. En daar wordt de ene na de andere cringy uitspraak gedaan. Eerst hoopt open boek Elias mysterieus bevonden te worden, maar hij krijgt meteen het deksel op de neus.

En dan ‘eet Lena gewoon voedsel’. En daarvan slaat Elias’ ‘Italiaanse worst’ op hol.

En toen kwam Viktors sexy ex Renan aan in de villa. En daar kan Viktors vlam Diaz helemáál niet om lachen. Jaloezie ten top!

Wanneer Diaz Renan kinderachtig probeert duidelijk te maken dat Viktor zijn eigendom is, doet Renan een uitspraak die een normaal mens doorgaans enkel gebruikt wanneer het over snoep of lesnotities gaat.

Maar goed, in ‘EOTBDD’ wordt er wel vaker onheus over vrouwen gepraat.

Jammer genoeg voor Diaz, vindt Brody niet dat hij zich aan Diaz’ regels moet houden. Hij begint er gewoon op los te flirten met Viktor. We zijn blij dat hij onderbroken werd nog voor hij het einde van zijn ‘zin’ bereikte, want nog meer onzin uit Brody’s mond konden we écht niet meer aan...

... maar die kregen we wat later helaas wel.

Wanneer wat later de ex van Brody’s maatje Elias arriveert, lijkt ‘bad boy’ Brody zich al helemaal niet meer aan de bro code te houden. Renske zit er wat verlegen bij en dus beslist Brody om haar meteen vol op de mond te kussen. Een tikkeltje ongepast. En van die ene kus worden Brody’s uitspraken nóg zwakzinniger.

Uiteraard spaarden we de vreselijkste uitspraken tot het laatst. Als er tijdens deze aflevering één iemand in het middelpunt van de belangstelling stond, was het ongetwijfeld Stacy. Zij deed de ene na de andere zelfvoldane uitspraak. Over haar nachtelijke avonturen met Robin zei ze het volgende:

Maar toen ‘haar’ Robin op date mocht met Lena en Angelica, kwam de bitch in Stacy naar boven. De brunette is zo helemáál niet jaloers op Lena en Angelica dat ze het nodig vindt om de twee dames meermaals compleet de grond in te boren.

En dan nog even dit...

Om baas te worden van de villa moet je duidelijk niet correct je werkwoorden kunnen vervoegen. Nou.

 

Lees ook:


 

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '