Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© netflix

Het is iets later dan we gehoopt hadden.

Netflix lost teaser van tweede seizoen ‘Emily in Paris’ én maakt uitzenddatum bekend

Herlinde Matthys

Netflix gaf ons enkele dagen geleden al een glimp van het tweede seizoen van ‘Emily in Paris’ en nu maakt de streamingdienst ook de uitzenddatum bekend. We moeten er helaas wel iets langer op wachten dan we gehoopt hadden.


JAAA! We kunnen beginnen aftellen naar de start van het tweede seizoen van ‘Emily in Paris‘, want Netflix maakte de uitzenddatum bekend. We moeten er wel iets langer op wachten dan we gehoopt hadden. We dachten dat deze herfst zou opgevrolijkt worden door de kleurrijke outfits van Emily, Mindy, Camille en co. Maar we zullen daar helaas zelf voor moeten zorgen. De nieuwe afleveringen liggen namelijk als vroeg kerstcadeautje onder onze virtuele kerstboom, want op 22 december staan ze op de streamingdienst.

Girls trip


Om de teleurstelling toch een beetje te verzachten loste Netflix ook een teaser. Daarin zien we hoe Emily een broodnodige break nodig heeft van Sylvie en haar kritische blikken of van de liefdesperikelen met Gabriel en op vakantie is in Saint-Tropez. Ze krijgt op haar tripje gezelschap van haar besties Mindy en Camille.

Decadente feestjes – denk maar aan een saxofoonspeler die op een flyboard boven het zwembad hangt – luxueuze jachten, oesters slurpen op terrasjes en genieten van het zonnetje aan het water. Wij weten nu al dat we lichtjes jaloers zullen worden als we naar de avonturen van Emily kijken terwijl we in onze zetel liggen met een dekentje en een tas warme choco omdat het zo’n nul graden is buiten.

 

Nog meer details over ‘Emily in Paris’ seizoen 2:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '