https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © netflix

Lily Collins deelde enkele achter-de-schermenbeelden op haar Instagrampagina.

Opnames seizoen 2 ‘Emily in Paris’ zitten er officieel op

Herlinde Matthys

Goed nieuws voor de fans van ‘Emily in Paris’. De opnames van seizoen 2 zitten er officieel op! Dat maakte hoofdrolspeelster Lily Collins (Emily) zelf bekend met enkele achter-de-schermenbeelden op haar Instagrampagina.


We keken de Netflixreeks ‘Emily in Paris’ in de herfst van vorig jaar in een ruk uit. Het is niet verwonderlijk dat we onmiddellijk grote fan waren, want de serie is van de hand van ‘Sex and the City’-maker Darren Star. In november werd, tot onze grote vreugde, al bekengemaakt dat er een tweede seizoen komt en die opnames gingen begin mei van start in Parijs.

Partner en puppy


Wie al niet meer kan wachten op nieuwe avonturen van Emily, Mindy, Gabriel en Camille zal een vreugdesprongetje maken bij het volgende nieuws. De opnames van de nieuwe afleveringen zitten er namelijk officieel op! Alles is ingeblikt, dus dat wil zeggen dat we seizoen 2 van ‘Emily in Paris’ binnenkort op Netflix mogen verwachten. We hopen dat net als vorig jaar haar kleurrijke outfits onze herfst weer dat tikkeltje zullen opvrolijken.

Het is hoofdrolspeelster Lily Collins (Emily) die dat goede nieuws zelf bekendmaakte op haar Instagrampagina met enkele toffe achter-de-schermenbeelden. ‘Het zit er officieel op’, aldus Lily in het onderschrift. ‘Ik kan het nog steeds niet geloven. In Parijs verblijven met mijn familie en met deze cast en crew was een memorabele ervaring en ik koester daar elke seconde van. Ik kan niet wachten tot jullie zien wat we voor jullie in petto hebben. Tot binnenkort!’ Op de foto’s zien we onder meer haar partner Charlie McDowell en hun hondje, een gezellige lunchbreak, de make-upartiesten die hun beste beentje voorzetten en toffe momentjes met haar co-speler Ashley Park (Mindy) naast de set.

 

Dit bericht bekijken op Instagram


 

Een bericht gedeeld door Lily Collins (@lilyjcollins)


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nieuwkomers


We weten trouwens al iets meer over seizoen 2 van ‘Emily in Paris’. Zo is er een kaper op de kust voor Emily’s hart en krijgt Gabriel concurrentie van een nieuwe love interest. Lucien Laviscount, die je kan kennen van ‘Katy Keene’ of ‘Scream Queens’, zal een arrogante, sarcastische Brit spelen die Emily in het begin zal irriteren, maar na een tijdje zal ze toch vallen voor zijn charmes.

Hij is niet de enige nieuwkomer. De Amerikaanse acteur en theatermaker Jeremy O. Harris zal een excentrieke modeontwerper spelen. Zijn personage was ooit de protégé van Pierre Cadault, maar sinds hij zijn huis verliet, zijn ze rivalen. Verder speelt Fransman Arnaud Binard de eigenaar van een nachtclub in Saint-Tropez. We hebben zo’n vermoeden dat hij op de radar van Sylvie zal komen aangezien haar affaire met Antoine aan een zijden draadje hangt. Camille Razat vertelde eerder al in een interview dat het tweede seizoen nóg beter wordt dan het eerste, dus we zijn enorm benieuwd!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content