Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Warner Bros.

We willen nu al ons bioscoopticketje kopen voor deze film!

LUISTER: Måneskin covert iconische Presley-hit als soundtrack voor ‘Elvis’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Het is misschien niet onze favoriete muziek, maar als Austin Butler Elvis Presley speelt, zijn we plots toch helemaal gewonnen voor The King. Warner Bros. maakt bekend dat niemand minder dan Måneskin voor de zalige soundtrack van ‘Elvis’ zorgt. Nóg een reden waarom we nu al ons bioscoopticketje willen kopen voor deze film!

Komt het liedje uit onderstaande teaser van ‘Elvis’ je ietwat bekend voor? Dat kan! Måneskin liet immers al een klein stukje horen tijdens hun optreden op het Eurovisiesongfestival in Turijn vorig weekend en nu maakt Warner Bros. officieel bekend dat hun versie van de hit ‘If I Can Dream’ de soundtrack van de film is.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Uitzonderlijk parcours

‘Elvis’ is van de hand van filmmaker Baz Luhrmann die eerder ook verantwoordelijk was voor pareltjes waaronder ‘The Great Gatsby’ en ‘Moulin Rouge’. De film vertelt het verhaal van Elvis Presley vanuit het perspectief van zijn msyterieuze manager Tom Parker. De popster en de zakenman hadden meer dan twintig jaar een heel complexe relatie.

Je krijgt te zien hoe Elvis doorbrak en hoe hij een echte legende werd, maar ook zijn soms toch hobbelige parcours komt aan bod. Centraal in dit uitzonderlijke parcours staat een van de belangrijkste mensen in het leven van Elvis, namelijk zijn grote liefde Priscilla Presley.

Nog maandje wachten

Wij willen nu al keihard ons plaatsje in de bioscoop reserveren voor deze film. Al heeft Austin Butler, die in de huid kruipt van dit icoon, daar zeker iets (of alles) mee te maken. Verder zien we Tom Hanks de rol van manager Tom vertolken en Olivia DeJonge speelt Priscilla.

Elvis is vanaf 22 juni in de bioscoop te zien.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nog meer films waar we keihard naar uitkijken:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '