Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Ella Woods komt maandag terug voor haar dertiende deelname!

‘T IS GEBEURD: Ella Leyers breekt het ‘Slimste Mens’-record van Gert Verhulst en Julie Colpaert

Ella Leyers (32) is officieel de beste ‘Slimste Mens’-deelnemer sinds de start van het programma in 2003. Ze komt maandag terug voor haar dertiende deelname, iets wat niemand haar voordeed. De actrice neemt de titel over van Gert Verhulst (2014) en Julie Colpaert (2018).


‘Olga hoopt dat ik beter doe dan haar’, zei Ella Leyers in haar eerste aflevering. Zo geschiedde. Ella’s jongste zus speelde in 2016 elf keer mee, net niet genoeg om het record dat toen nog enkel op naam van Gert Verhulst stond te breken. De Studio 100-baas zat ook in elf opeenvolgende afleveringen, maar kon niet verder spelen omdat de finaleweken begonnen. Aangezien hij wel tot in de twaalfde aflevering was geraakt, staat zijn record op twaalf. Julie Colpaert evenaarde dat record in 2018, maar nu zijn beiden dus de titel kwijt.

De verwachtingen waren hooggespannen voor Ella Leyers’ deelname aan ‘De Slimste Mens ter Wereld’, maar de actrice bezwijkt niet onder de druk. In ware Elle Woods-stijl – want op dat legendarisch filmpersonage was haar outfit van de avond geïnspireerd – toonde ze in haar twaalfde aflevering dat het cliché van het domme blondje nu echt wel rijp is voor de vuilbak. Ze stoot niet alleen vaker dan wie dan ook door, maar weet ook veel afleveringen te winnen én scoort op komisch vlak. Om van haar zalige outfits – te danken aan styliste Farah El Bastani – nog maar te zwijgen. Valt het op dat we fan zijn? De overwinning mag de actrice nu echt niet meer ontglippen. Het wordt hoogdringend tijd dat een vrouw de titel nog eens pakt, nietwaar?

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '