Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Wat je gisterenavond niet zag op tv: ook experte Anneke kan haar tranen niet bedwingen.

ZIEN: een ontroerend eerbetoon aan de overleden Joren in ‘Extreme Makeover Vlaanderen’

Gisterenavond maakten we in de tweede aflevering van een gloednieuw seizoen van ‘Extreme Makeover Vlaanderen’ kennis met Dagmar en haar zoontje Lowie, die alleen achterbleven in hun onafgewerkte woning na het onverwachts overlijden van partner en papa Joren. Zijn vrienden en familie doen er samen met het ‘Extreme Makeover’-team alles aan om het project nu af te werken.

Joren en Dagmar waren een fijn koppel, trotse ouders van zoontje Lowie. Helaas sloeg het noodlot genadeloos toe toen amper vier dagen nadat Joren wat ziekjes van zijn werk was thuis gekomen, een heel acute vorm van leukemie hem fataal werd. Joren werkte al twee jaar aan de verbouwingen van hun stekje, maar kon het nooit afwerken. Als eerbetoon aan de jongeman sloegen vrienden, familie en team ‘Extreme MakeOver Vlaanderen’ de handen in elkaar.

Wat je niet zag op tv

We kregen gisterenavond te zien hoe ze dit aanpakten, want de losliggende kabels die her en der bloot in de kamers lagen, waren allesbehalve een veilige omgeving voor een kind van anderhalf jaar oud. In de familie en vriendenkring van Joren en Dagmar zitten heel wat handige Harry’s. Broer Axel nam de broodnodige trapleuning onder handen en twee van zijn beste vrienden toverden de tuin om tot een groen paradijs.

Broer Brent heeft enorm veel bewondering voor hoe sterk Dagmar in het leven staat na het verlies van Joren. Hij deelde mooi nieuws met experte Anneke: hij staat zélf op het punt vader te worden. En er hing nog meer goed nieuws in de lucht, want Jorens broer vertelde Anneke dat Dagmar de meter van hun toekomstige kindje zal zijn. En dat zorgt voor kippenvel én tranen bij de experte.

Expert Dieter heeft gigantisch hard gewerkt aan een bar in de tuin van Dagmar. Hij opende deze trots en doopte het ‘t Blaffetuurken. Een ideaal moment om alle vrijwilligers en familieleden nog eens samen te brengen. En ook zij vinden dit een prachtig eerbetoon…

Je ziet ‘Extreme Makeover Vlaanderen’ elke donderdag om 21u op Play4.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '