Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Zet je schrap voor een nieuwe portie drama!

Een geest uit het verleden duikt plots terug op in ‘Familie’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Het belooft weer een spannende week te worden in ‘Familie’! Wie dacht dat het na de zinderende midseizoensfinale wat kalmer zou worden, is eraan voor de moeite. Er duikt namelijk een oude bekende op, maar niemand zit op zijn komst te wachten!

Terwijl Lars (Kürt Rogiers) op zijn hoede is voor zijn gemene halfbroer, Raven (Aaron Blommaert) te maken krijgt met liefdesverdriet omdat Louise (Charlotte Sieben) gewoon vrienden wil blijven om haar vriendschap met Kato (Alix Konadu) niet te verpesten en Peter (Gunther Levi) nog steeds afziet na het overlijden van zijn vriendin Iris (Marianne Devriese), krijgen we nog een portie drama voorgeschoteld. Dit keer staat Hanne (Margot Hallemans) centraal, want zij wordt opnieuw geconfronteerd met haar woelige verleden.

Stockholmsyndroom

Net nu alles goed lijkt te lopen tussen Quinten (Maxime De Winne), Hanne en hun zoontje Gaston, komen ze opnieuw voor een struikelblok te staan. Eentje dat hen eerder al ver uit elkaar dreef. Tony (Jeroen Van Dyck) is namelijk vrijgekomen door een procedurefout. De man ontvoerde Hanne toen ze zwanger was en hield haar een hele tijd gevangen. Hij probeerde zelfs haar familie te vergiftigen. Toch werd Hanne hopeloos verliefd op haar kidnapper, waardoor ze eenmaal ze uit zijn klauwen werd gered, hem niet kon loslaten.

Het zorgde ervoor dat Quinten en zij helemaal uit elkaar groeiden. Hanne zocht uiteindelijk hulp en zag in dat Tony de slechterik was. Een tijdje later vonden Hanne en Quinten elkaar gelukkig terug en ze zijn nu gelukkiger dan ooit met hun drietjes. Helaas lijkt daar opnieuw verandering in te komen.

Uh-oh!

Wanneer een auto plots op de weg voor Hanne blijft stilstaan, besluit ze hem voorbij te steken. Wanneer ze een blik werpt op de bestuurder ziet ze tot haar grote schrik dat het Tony is! De grote vraag is of Tony zijn leven zal beteren en Hanne dus gerust zal laten of toch zal proberen om haar opnieuw voor hem te winnen.

Je kan elke weekavond om 20u een nieuwe aflevering zien van ‘Familie’ op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '