Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Veel drama op én naast het Formule 1-circuit.

TEASER: ronkende motoren en grote ego’s in seizoen 5 van ‘Drive to Survive’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Na een explosief Formule 1-seizoen in 2021, dat opnieuw prachtig werd weergegeven in de populaire Netflixserie ‘Drive to Survive’, krijgen we binnenkort de perfecte recap van 2022 in het vijfde seizoen. De teaser belooft veel drama op én naast het circuit.

Je hoeft helemaal geen Formule 1-fan te zijn om te smullen van de Netflixreeks ‘Drive to Survive’. De serie slaagt er namelijk in om de meest spannende momenten van de races, maar ook van alles wat daarrond speelt te bundelen. Je leert al snel dat er niet enkel gevochten wordt voor de titel op het asfalt, maar ook in de pitboxen.

Dominantie en ongeluk

Concurrentie, jaloezie, vriendschap, vreugde en wanhoop: het passeert allemaal de revue in een genadeloze sport waar niet op een miljoentje meer of minder wordt gekeken. Je krijgt niet enkel ronkende motoren, maar ook grote ego’s (zowel bij de piloten als de teambazen) voorgeschoteld en voor de ene krijg je al meer sympathie dan voor de andere.

In het nieuwe seizoen krijg je de boeiende samenvatting van het afgelopen jaar. In 2022 domineerde het Red Bull-team terwijl de Ferrari-rijders hun portie ongeluk kenden. Volgens Netflix was het een van de meest dramatische seizoenen tot nu toe, en dat vertaalt zich ook in de beelden. Je krijgt zoals altijd unieke achter-de-schermenbeelden te zien én Max Verstappen, de huidige wereldkampioen, neemt eindelijk ook weer plaats voor de camera.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het vijfde seizoen van ‘Drive to Survive’ kan je vanaf 24 februari zien op Netflix.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '