https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Still uit film

Za-lig!

VIDEO: Disneyprinsessen komen samen in nieuwe film van ‘Wreck It Ralph’

De droom van elke Disneyfan: alle Disneyprinsessen samen in één kamer. Wel, als we de trailer van ‘Wreck It Ralph 2’ mogen geloven, wordt dat misschien heel binnenkort weleens werkelijkheid op het grote scherm.


Disneyfans hebben het ongetwijfeld al gezien, maar Walt Disney deelde gisteren een tweede officiële trailer van het langverwachte vervolg op ‘Wreck It Ralph‘. En daarin zijn we het hoofdpersonage Vanellope die op een wel heel bijzondere koninklijke bijeenkomst terechtkomt. Assepoester die de haren van Pocahontas vlecht, Doornroosje die vredig ligt te slapen, Rapunzel die haar haren borstelt of Elsa die druk in gesprek is met Vaiana. Yep, álle Disneyprinsessen in één grote ruimte. Het is ongetwijfeld dé droom van elke Disneyfan. Op de film is het wel nog even wachten want ‘Wreck It Ralph 2‘ verschijnt pas op 21 november bij ons in de zalen. Maar na het zien van de trailer, waarin ook Eeyore een passage maakt, kunnen wij alvast niet meer wachten!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Lees ook:


 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content