Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Beauty and the Feast'.

Dineer zoals in het sprookje ‘Beauty and the Beast’

Herlinde Matthys

Disney én lekker eten, de perfecte combinatie voor elke vrouw is nu te vinden in Engeland. Er bestaat namelijk een plek in Londen die het sprookje ‘Beauty and the Beast’ werkelijkheid laat worden. Je kan er dineren net zoals in de film en ondertussen genieten van een heerlijk spektakel.


De fantastische plek heet ‘Beauty and the Feast’. Het bevindt zich in het Vault Theater in Londen. Je kan er genieten van muziek, dans, entertainment en vooral heel lekker eten. Fairy Liquid is de gastvrouw van de avond. Ze ontvangt je in haar feeënpakje in het kasteel van the Beast. Het is er grijs, kil en er speelt saaie muziek.

Ambiance


Het is haar missie om samen met the Beauty én met jullie een pak meer schwung te krijgen in het kasteel. Binnen de kortste keren tovert ze de droevige ruimte om tot een groot feest met overal lichtjes, zwaaiende kroonluchters en party muziek. Ambiance verzekerd! ‘Come as a beauty, leave as a beast’, is de slogan van de organisatie. Dat beloofd.

Cocktails


Op het menu staan veel exotische cocktails, #releasethebeast. Daarnaast zijn er verschillende gangen waaronder cheesecake met peersalade, worstjes, bloemkool in een mosterdsausje, boontjes met honing, een stoofpotje van pompoen en boontjes, gevulde ajuinen, gebakken aardappelen. Als dessert kan je ijs, meringuegebakjes, pudding en crème krijgen. Dit alles, voor wie wil, met een heerlijke chocoladesaus. Mmm! Het meeste is bovendien glutenvrij en veganistisch.

Nieuwjaarsavond


De dresscode voor de avond is romantisch. Denk aan veel fluweel, ruches en kant. Je kan nog tot en met 14 januari de show bijwonen. Voor de rappe boekers kost een ticketje 40 euro, duurt het iets langer om je bff of hubbie te overtuigen om je te vergezellen dan betaal je 50 à 60 euro. Je kan er de 31ste december zelfs de origineelste Nieuwjaarsavond ooit beleven!

Wij hopen stiekem dat de Kerstman heel vroeg komt dit jaar.

Meer info via hier.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '