Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Stephanie Branchu / Netflix

Dekentje, wijntje en bingewatchen!

Deze hilarische Netflixserie wordt een must-watch voor alle single ladies

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

De temperaturen zijn om te bevriezen en dan kruipen we maar wat graag onder een fleecedekentje in de zetel met een leuke Netflixserie op. Hou jij van romantiek en een stevige dosis humor? Dan hebben wij de ultieme tip voor jou, want de populaire streamingdienst lanceert binnenkort weer een eigen productie: ‘The Hook Up Plan’. En we moeten eerlijk zijn: alleen de titel maakt ons al enthousiast.


Met toppers als ‘The Kissing Booth’ en ‘To All the Boys I’ve Loved Before’ heeft Netflix al ruimschoots bewezen dat het pareltjes van romantische verhalen kan maken. Aan dat succes breidt de populaire streamingdienst dan ook een vervolg, al is het nu in de vorm van een serie én bevat de verhaallijn naast romantiek ook oneindig veel hilarische situaties. ‘The Hook Up Plan’ speelt zich af in het fantastische Parijs en vertelt het verhaal van de eeuwige vrijgezel Elsa.

Match made in heaven?


Het klinkt single ladies misschien bekend in de oren, maar sociale media kunnen soms een punch in the face zijn als het om liefde gaat: van een huwelijksaankondiging tot oneindig veel foto’s van verliefde stelletjes. Iets waar ook Elsa regelmatig mee geconfronteerd wordt. Ze heeft dan ook de indruk dat het leven van anderen zoveel beter is dan dat van haar. Tot ze de verleidelijke Jules tegen het lijf loopt.

Hij vraagt haar uit voor een etentje en Elsa beleeft de avond van haar leven. Ze heeft echter geen flauw benul dat hij een gigolo is die haar beste vriendinnen inschakelden om Elsa’s zelfvertrouwen te vergroten. Een goedbedoeld plan, maar de vraag is of dat ook goed afloopt. Kriebelt het om te kijken? Dan zal je nog even moeten wachten tot Sinterklaas geweest is, want de serie verschijnt vanaf 7 december op Netflix. Tot dan moet je het met de trailer doen!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '