Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Eén

In de bagage van de cast zitten boeken, dekentjes én gin-tonic!

Opnames van seizoen 4 van ‘Dertigers’ zijn gestart

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

In het voorjaar kon je naar het derde seizoen van de populaire Eén-reeks ‘Dertigers’ kijken. Goed nieuws voor de fans van Saartje, Tine en co., want de opnames van seizoen 4 gingen van start.


Dertigers‘ was vanaf het eerste seizoen een echt kijkcijferkanon. Het is dan ook behoorlijk verslavend om de alledaagse, maar toch interessante en vooral heel herkenbare levens van de groep vrienden te volgen. Ondertussen zijn we al drie seizoenen verder en zijn de verhalen van Saartje, Pieter, Tinne, Bart, Alex, Elias en Nora nog niet uitverteld. Eén bevestigde namelijk in januari al dat er een vierde seizoen komt en de opnames van die nieuwe afleveringen gingen van start.

Gin-tonic en Flügel


Heel wat van de hoofdrolspelers deelden namelijk in hun Instagramstories een foto van wat ze allemaal meenemen naar de set. We zien dat Evelien Van Hamme (Tinne) enkele dikke boeken en een dekentje meeneemt. Dat het niet enkel work, maar ook play zal zijn, bewijst de inhoud van de bagage van Kim Van Oncen (Saartje). Zij pakte gin-tonic en Flügel in. Het is geen geheim dat de cast ook naast de set enorm goed overeenkomen. Zo ging een deel van hen deze zomervakantie nog samen op reis.

 

Dit bericht bekijken op Instagram


 

Een bericht gedeeld door Evelien Van Hamme (@evelienvanhamme)


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Gelukkig voor Kim deelde Kristof Goffin (Alex) in zijn post dat hij zijn script meepakt, anders was de actrice dat cruciale ‘accessoire’ glad vergeten. Oeps! De actrice had daarna nog pech met de auto op weg naar de set, maar werd gelukkig goed ontvangen door haar collega’s/vrienden. ‘De knapste roomservice dat ik ooit heb gehad’, aldus Kim over Kristof en Yemi.

Verhaallijnen


De opnames gaan opnieuw door in de Ardennen. We kunnen nu al niet wachten om te zien of Pieter en Saar nog steeds gelukkig samen zijn of zijn ex An toch roet in het eten gooit. Zal Noor terug gaan naar haar oud lief Hans of toch voorgoed met hem breken omdat ie geen kinderwens heeft en buiten Antwerpen wil wonen? Zullen Tinne en Bart vrienden blijven na de breuk en zal zij last blijven hebben van de opdringerige Steven. En last but not least: zullen Elias en Alex nog dichter naar hun pleegkindje Renée toegroeien of komen er enkele kinken in de kabel?

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '