https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle ‘Dertigers’-acteurs genieten samen van welverdiende vakantie in Frankrijk

‘Dertigers’-acteurs genieten samen van welverdiende vakantie in Frankrijk

Ook in het echte leven zijn ze overduidelijk dikke vrienden.

dertigers
© Eén

Dat de hoofdrolspelers uit ‘Dertigers’ ook in real life een hechte bende vormen, bewijzen de zalige vakantiekiekjes van enkelen onder hen. Ze vertoefden de afgelopen dagen samen in la douce France en hadden het er duidelijk enorm naar hun zin.

De Eén-serie ‘Dertigers‘ was vanaf het eerste seizoen een echt kijkcijferkanon. Drie seizoenen later zijn we nog steeds verknocht aan de avonturen die Saartje, Tinne, Alex, Elias en co beleven. De rode draad van de reeks is een groep vrienden, allemaal in hun dertigerjaren, die worstelen met de beproevingen en beslissingen die zich in die periode van hun leven aandringen. Zwangerschappen, bedrog, moeilijke kinderen, ouders die oud worden en vrienden die maar niet volwassen worden. De verhaallijnen zijn weinig dramatisch of spannend, zoals andere Vlaamse soaps zoals ‘Thuis’ of ‘Familie’ waarin er om de week wel iemand ontvoerd of (bijna) vermoord wordt, maar des te meer herkenbaar.

Fijn gezelschap

Uit vakantiekiekjes die onlangs opdoken op Instagram blijkt dat de hoofdrolspelers na ettelijke draaiuurtjes op de set ook wanneer de camera’s niet draaien dikke vrienden zijn. Een aantal onder hen, meer bepaald Evelien Van Hamme, Kristof Goffin en Yemi Oduwale vertoefden namelijk samen op vakantie in Frankrijk. Wijn proeven, in het zwembad plonsen, cocktails sippen, genieten van lekker eten en gezellige dorpjes verkennen. Kortom, genieten van welverdiende rust en dat natuurlijk in fijn gezelschap.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Echte vrienden

‘OMG ze vinden mij nog tof, zelfs na een week verlof’, schreef Kristof als onderschrift bij enkele jaloersmakende foto’s. De fans van de populaire reeks zijn alleszins even enthousiast als wij om te zien dat de cast ook in het echte leven zo goed overeenkomt. ‘Fantastisch leuk om te zien dat de Dertigers ook in het echte leven vrienden zijn’, schreef iemand onder de foto’s. ‘Prachtige vriendschap tussen jullie! Ik voel de liefde tot hier’, typte iemand anders en ‘Jullie zijn een topteam’, aldus een fan.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hun ‘Dertigers’-collega Kim Van Oncen kon het niet laten om haar tegenspelers toch een beetje te plagen. ‘Ik had nog zo op 70 % voor ambras gegokt’, reageerde ze al lachend op de beelden.

Lees ook: