Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© netflix

Als we de teaser mogen geloven, zal het een nóg spannender seizoen worden.

YES: we weten eindelijk wanneer het tweede seizoen van ‘Dead to Me’ op Netflix verschijnt

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

We hebben er heel lang op moeten wachten, maar Netflix verloste ons gisteren dan toch uit ons lijden: de streamingdienst liet ein-de-lijk weten wanneer we het tweede seizoen van ‘Dead to Me’ op het platform mogen verwachten. En daar hoeven we gelukkig niet zo lang meer op te wachten.


Vreugdesprongetje, want ‘Dead to Me’ zal volgende maand al op Netflix verschijnen! Netflix kondigde gisterenavond aan dat het tweede seizoen van de serie vanaf 8 mei te zien zal zijn. Een jaar (en vijf dagen om precies te zijn) nadat we Jen (gespeeld door Christina Applegate) en Judy (door Linda Cardellini) leerden kennen, keren ze voor een tweede keer terug naar het kleine scherm met hun knotsgekke en ietwat mysterieuze avonturen.

Teaser trailer


De zwartkomische Netflixserie vertelt het verhaal van Jen, een bittere weduwe die vastbesloten is om de recente moord op haar man op te lossen. Judy is een optimistische vrije geest die onlangs haar eigen tragische verlies heeft geleden. Wanneer de twee vrouwen elkaar ontmoeten, worden ze onwaarschijnlijke vriendinnen, ondanks hun tegengestelde persoonlijkheden. Maar terwijl ze elkaar vinden onder het genot van flessen wijn, koekjes en een gedeelde affiniteit voor The Facts of Life, probeert Judy wanhopig Jen te beschermen tegen een schokkend geheim dat haar leven zou kunnen vernietigen.

Netflix deelde niet alleen de datum, maar ook meteen een teaser voor het tweede seizoen. Daarin zien we nog maar eens hoe – spoiler alert – Jen in de seizoensfinale Steve (gespeeld door James Marsden) lijkt neer te schieten in haar tuin. En eerlijk? Als we de eerste beelden mogen geloven, ziet het er niet al te best uit voor Jen. Dat belooft...

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '