Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Zelfs bij het kuisen van een stinkende riool is de presentatrice in haar nopjes.

PREVIEW: Ingeborg blijft haar positieve zelf in ‘De Vuilste Jobs van Vlaanderen’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Van de leukste job van Vlaanderen als begeleidster in ‘Blind Getrouwd’ dompelt Ingeborg zich onder in het rioolleven in ‘De Vuilste Jobs van Vlaanderen’. De presentatrice blijft zoals we haar kennen positief en ze verklapt zelfs een geheimpje voor een gezonder leven.

Met haar petje met daarop ‘chill for life’ gaat Ingeborg de uitdaging aan in ‘De Vuilste Jobs van Vlaanderen’. Ze gaat mee op pad met David die beter bekend staat als de Rioolrak. Ingeborg assisteert hem bij het uitkuisen van een volledig verstopte, stinkende riool. Ze blijft enthousiast, zelfs al moet ze een beetje kokhalzen. Niet van de geur, die probeert ze te verdringen, maar van de beelden! ‘Miljaar, wat is dat’, aldus Ingeborg.

Nieuwe mens

Al doet het klusje haar ook aan iets uit haar eigen leven denken, meer bepaald haar darmen! Ze gebruikt dit moment om een tip voor een gezonder leven mee te geven aan haar tijdelijke baas David en de kijkers thuis. Ingeborg laat namelijk jaarlijks een darmspoeling doen. ‘Dat is tof! Daarna voel je je zo zuiver’, zegt de presentatrice. ‘Je bent een nieuwe mens!’

‘De Vuilste Jobs van Vlaanderen’ zie je elke dinsdag om 21u40 op VTM 2 of op VTM GO.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '