Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

‘Als ik inadem, voel ik elke rib. Ik voel iets wat ik nog nooit heb gevoeld.’

PREVIEW: Enis belandt onverwachts in het ziekenhuis in ‘Huis Gemaakt’

Dewy De Leeneer

Vorige week kwam er een einde aan het ‘Huis Gemaakt’-avontuur voor Herbert en Cynthia, Alice en Tom en Leonard en Naomi. Dat betekent dat Bavo en Kayleigh in Hasselt, Anouk en Martin in Aalst én Ana en Enis in Antwerpen nog steeds kans maken om een gratis huis te winnen. Ze trotseren morgen hun volgende uitdaging: de woonkamer.

Aha, de woonkamer. Het kloppende hart der gezelligheid van elke thuis. De overgebleven ‘Huis Gemaakt’-koppels krijgen slechts drie weekends de tijd om hun woonkamer een volledige make-over te geven. Wie wint, krijgt de kamerprijs van 2000 euro én de meeste punten in het klassement. Een big deal dus!

Paniek in Antwerpen

In Antwerpen lijken Ana en Enis vol goede moed te beginnen aan de plaatsing van hun visgraatvloer, wanneer Enis zich plots niet goed voelt. Elke minuut voelt hij duidelijker dat er iets aan de hand is: ‘Als ik inadem, voel ik elke rib. Ik voel iets wat ik nog nooit heb gevoeld.’ Er zit niets anders op dan een bezoekje aan de spoeddienst te brengen. Het doktersadvies? Een paar dagen rust… Als dat maar goed komt!

Ibiza in Hasselt

Bavo en Kayleigh steken de woonkamer in een Ibiza-jasje. ‘We noemen het de Ibiza-stijl met een Kayleigh en Bavo-vibe erbij’, lachen ze. De stress lijkt goed mee te vallen, al weegt de combinatie van fulltime werken en verbouwen stilaan door bij Kayleigh. ‘Ik ben leefgroepbegeleidster, dus ik moet er mentaal en fysiek altijd volledig staan’, vertelt ze openhartig. Gelukkig is Bavo er om haar te helpen waar hij kan.

Fretjes in Aalst

In Aalst willen Anouk en Martin nog steeds een onderhoudsvriendelijk dierenparadijs bekomen. Ze gaan voor een gedurfde kleurkeuze in de woonkamer, al wordt de échte eyecatcher het speciale onderkomen voor hun fretten. ‘We hebben een vintage kast gekocht die we gaan ombouwen tot een paleisje voor onze fretten. Hoe mooi zou dat zijn: wij een nieuw huis en zij een nieuw huis’, lacht Martin. Cute!

De koppels nemen ook een bezoekje aan elkaars huizen om te ontdekken tegen wie ze het de rest van de wedstrijd nog zullen opnemen en om de concurrentie in te schatten. Wij vinden het alvast spannend in hun plaats!

‘Huis Gemaakt’ zie je elke dinsdag en donderdag om 20u35 op VTM en op VTM GO.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '