Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Kakkerlakken, bizarre drankjes en nog vreemdere toiletgewoontes.

Deze hilarische fragmenten moest je missen tijdens de vierde aflevering van ‘De Verhulstjes’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Gert, Ellen, Viktor en Marie beleven iedere week zo veel zotte avonturen dat Play4 dat niet allemaal in één aflevering van ‘De Verhulstjes’ kan gieten. Daarom verwent de zender ons telkens met een video met daarin enkele hilarische scènes die je kleine schermpje net niet haalden.

Het was weer grappen en grollen in de vierde aflevering van ‘De Verhulstjes’. Krijg je maar geen genoeg van de familie, dan kunnen we je plezieren met enkele extra beelden die niet werden uitgezonden afgelopen zondagavond. Zo test Viktor de drankkennis van papa Gert. Hij wil een tonicoccino bestellen: een volledige tonic, een shotje espresso en veel ijs. ‘Niemand kent dat, dat bestaat niet’, beweert Gert. ‘Dan kan je echt alles bij elkaar beginnen kappen.’ Ook Marie en Ellen zijn niet direct onder de indruk.

Squatten op toilet

Op restaurant ergert Gert zich verder aan de toiletmanieren, of beter gezegd het gebrek eraan, van zijn medemens. ‘Ik heb de pipi van iemand anders opgekuist’, aldus Gert. De mannen denken dat vrouwentoiletten heel proper zijn, maar Ellen die zelf een restaurant had in Blankenberge beweert het tegendeel. ‘Ik kan een boek schrijven over toiletten’, zegt ze. ‘Mannen zijn properder dan vrouwen.

Ellen deelt een geheim over haar toiletbezoek: ‘Ik ga nooit zitten. Ik squat.’ En ook Gert is open over zijn gewoontes in het kleinste kamertje: ‘Ik doe nooit grote dingen op verplaatsing. Ik ben een thuisspeler.’ De familie doet nog meer onsmakelijke ontdekkingen. Er zitten kakkerlakken in hun B&B. Volgens Viktor is Gran Canaria hét eiland van de kakkerlakken. Marie vindt de beestjes vreselijk, maar redt er wel eentje van de dood.

‘De Verhulstjes’ zie je elke zondag om 20u55 op Play4 en GoPlay.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '