Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

De verwachtingen van zijn aanstaande liggen dan ook hoog!

PREVIEW: Jen vraagt zijn Meryl ten huwelijk met een verlovingsring in een Senegalese oester in ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Vanaf morgen mag Ruth Beeckmans zich officieel bewijzen als weddingplanner. In het nieuwe VTM-programma ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’ begeleidt de presentatrice dan ook acht koppels voor wie amper 24 uur na het huwelijksaanzoek een bruiloft in elkaar wordt gebokst. Jen (33) en Meryl (33) uit Hamme bijten de spit af en mogen het vliegtuig opstappen naar het exotische Senegal.

Jen en Meryl leerden elkaar vijf jaar geleden kennen en vormen samen met hun drie (plus)kinderen een nieuw gelukkig samengesteld gezin. Meryl denkt dat ze samen met haar partner meedoet aan het programma ‘Droomreis’, waarbij ze met een kritische blik een hotel moeten beoordelen. Maar dat draait dus compleet anders uit. Meryl weet dan ook niet dat haar partner Jen al maanden in het grootste geheim hun huwelijk aan het plannen is met niemand minder dan Ruth Beeckmans.

Originaliteit ten top

De verwachtingen voor het huwelijksaanzoek liggen hoog, want Meryl zei eerder aan Jen: ‘Als je me ooit ten huwelijk vraagt, mag het niet zomaar ergens op restaurant aan een tafeltje zijn. Het moet speciaal zijn.’ Ruth broedt dan ook op een origineel plan. Ze heeft op hun zogenaamde droomreis een uitstapje met een boot geregeld, de ideale locatie voor een huwelijksaanzoek.

Terwijl Meryl plichtsbewust het hotel inspecteert, legt Ruth het plan uit. ‘Jullie gaan samen oesters plukken’, vertelt Ruth. ‘En ik ga ervoor zorgen dat er één “verlovingsoester” verborgen is op het bootje.‘ De verlovingsring is oorspronkelijk van oma Eliana, die hem nu toevertrouwt aan Jens geliefde.

Het blijft bovendien verrassingen regenen, want na het huwelijksaanzoek vertelt Ruth dat Meryl ook getrouwd zal zijn binnen de 24u. Er is aan alles gedacht: een droomlocatie, een bruidsjurk, getuigen, maar uiteraard ook vrienden en familie. De emoties beloven dan ook hoog op te laaien op het strand.

© VTM

Je ziet het resultaat morgen, 31 januari, in ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’ om 20u35 bij VTM en ook op VTM GO.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '