Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Het is halve finale, maar de sfeer blijft gemoedelijk.

PREVIEW: Toos is lookalike van Captain America en Lancelot toont slechte kledingsmaak tijdens shopsessie in ‘De Mol’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Voor de finale trekken de kandidaten van ‘De Mol’ meestal hun mooiste maatpak en jurk uit de kast. Voor de halve finale mag het iets minder formeel en gaan Commy, Ruben, Toos en Lancelot shoppen in een westernwinkel. De ene heeft al een betere smaak dan de andere…

De boog kan niet altijd gespannen staan, dus de kandidaten van ‘De Mol’ gaan even shoppen in een typische westernkledingwinkel. Lancelot zou heel graag een cowboyhoed kopen, maar hij twijfelt omdat hij het accessoire op het vliegtuig terug naar huis zal moeten dragen. ‘Je ziet die mensen terugkomen en je denkt: allé ze zijn eens in Amerika geweest’, lacht Commy.

Stylist

Toch probeert hij een exemplaar in de winkel tot grote hilariteit van de rest, want de hoed is veel te klein. ‘Het is je kleur, maar absoluut niet je maat’, lacht Commy. Ook Ruben zwicht voor de traditionele klederdracht en kiest op zijn beurt voor een witte cowboyhoed.

Dit was de eerste reactie van de vorige afvaller van ‘De Mol’: De zesde afvaller van ‘De Mol’: ‘Hopelijk heb ik Conny nu fier gemaakt’

Toos heeft meer oog voor de cowboyboots en trekt een paar aan waardoor ie de lookalike van een superheld is. ‘Ik voel me precies Captain America’, lacht hij. Hij koos dan ook voor laarzen met de Amerikaanse vlag op. ‘Het staat je nog ook’, aldus Commy die zich stilaan ontpopt tot de stylist van de bende.

Plaagstoot

Lancelot trekt op een gegeven moment een bodywarm uit de rekken. ‘Dit is zo een mooie bodywarmer, met een goede voering’, aldus Lance. Commy kan het niet laten om een kleine plaagstoot uit te delen: ‘Je hebt zoiets waarschijnlijk al.’ ‘Misschien’, moet Lancelot al lachend bekennen. De sfeer zit er duidelijk nog goed in, maar toch zal deze avond opnieuw één van hen een rood scherm krijgen en de wedstrijd op de valreep moeten verlaten.

‘De Mol’ zie je elke zondag om 20u op Play4 en GoPlay.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '