Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Geloof het of niet, maar Tim - aka Gollum - heeft het alweer over een ring. En hij is niet voor Deborah of Cherish.

De laatste ‘Temptation Island’: zo zit het nu dus tussen de koppels

Vorige week kwam het ‘Temptation Island’-avontuur tot een ultiem hoogtepunt op het laatste kampvuur. Vier maanden later, een tintje lichter en een paar honderd grammetjes zwaarder zien we de (ex-)koppels terug in België en Nederland. We vatten de ongemakkelijke gesprekken, geacteerde momentjes en weinig verrassende conclusies van deze langgerekte throwback voor je samen.

Megan en Kevin

Godzijdank voor ondertiteling. Want als je dacht dat de Oostendse Kevin en Megan onverstaanbaar waren op Temptation Island, heb je hen nog nooit tegen elkaar horen spreken.

Wat hebben we vandaag geleerd over Megan en Kevin? Dat Kevin eindelijk beseft dat scheefpoepen niet zo lief is. En dat hij het niet meer zo snel zou doen als vroeger. Zegt hij.

Tenzij er een hippie op zijn pad komt, zo blijkt. Want jawel, Megan en Kevin gaven het een nog een kans...tot hij haar bedroog. Ma how sèh.

We zouden nog heel wat hoogtepunten uit het geweldige discussie – ook wel: discusje  – tussen de twee kunnen halen, maar het is gemakkelijker als je ‘t fragment gewoon even hier bekijkt.

Uiteindelijk komen de twee jonkies van de groep tot de conclusie dat ze, ondanks het magnetisme tussen hun tweeën, niet voor elkaar gemaakt zijn. Even na dit etentje met Megan vindt Kevin de liefde bij verleidster Chloë – die er dan net een relatie met Joshua heeft op zitten. Megan valt op haar beurt op Jochen, de beste vriend van Joshua. Ja, diezelfde Joshua met wie ze in bed dook en die vervolgens Chloë stal van haar ex Kevin. Kan je nog volgen?

Jeremy en Vanessa

Wat valt er te vertellen over Jeremy en Vanessa? Niks. Nada. Noppes. Buiten het feit dat ze nog samen zijn, maar nog geen baby- of trouwplannen lijken te hebben. En dat ze beiden verschrikkelijke acteurs zijn. Echt, het stukje in de keuken is gewoon tenenkrommend. Maar hé, alleen maar liefde voor Jer en Vany. Mazzel!

Daniëlle en Mezdi

Daniëlle en Mezdi verlieten Thailand als exen, en aan beider Instagram-activiteiten is te zien dat ze dat nog steeds zijn. Maar vier maanden na het avontuur konden de twee Nederlanders wel nog steeds een flink potje ruziemaken. Buiten enkele berichtjes over en weer hadden Mezdi en Daniëlle elkaar voor de afspraak in januari amper gehoord of gezien, maar dat maakt het weerzien er niet hartelijker op. Mezdi laat zich tijdens het pijnlijke gesprek nog maar eens van zijn meest manipulatieve kant zien door zich met alle macht in de slachtofferrol te wringen. Blijkbaar zocht Daniëlle haar temptation Fabrizio onmiddellijk na thuiskomst op in België en dat vindt de anders zo coole Mezdi echt niet oké.

Enkele momenten nadat Daniëlle, wachtend op Mezdi, vertelt hoe ze hem mist en dat hij, ondanks het feit dat hij een klootzak is, ook veel goede kanten heeft...

...laat de man met de perfect gekapte wenkbrauwen zich van zijn allerslechtste kant zien. De kant die we ook zagen in aflevering 13, toen de Nederlander zich als een twaalfjarige pestkop tegen verleidster Denise keerde.

‘Temptation Island’ betekent dus het definitieve einde van Mezdi en Daniëlle, maar beiden blijven niet bij de pakken zitten. Daniëlle werd nog niet zo lang geleden gespot met een nieuwe lover, die alvast dezelfde liefde voor fleeky wenkbrauwen voelt als haar ex. Dat er iets gaande is tussen Mezdi en verleidster Yasmine ontdekten we weken geleden al, maar een relatie willen de twee het duidelijk (nog?) niet noemen. ‘Heel close’, zou dat een eufemisme zijn voor seksvriendjes?

Tim en Deborah

Dat Deborah Leemans haar ex geen nieuwe kans zou geven, vermoedden we allemaal. Verleidster Cherish liet deze week op televisie dan weer klaar en duidelijk verstaan dat het voor haar allemaal een spelletje was geweest. Het zou dus mooi geweest zijn, moest Tim gekregen hebben wat hij verdiende: lege handen (en blauwe ballen, als het even kan). Helaas blijkt in deze laatste aflevering dat karma niet altijd wint, want de Aalstenaar wist enkele maanden na ‘Temptation Island’ weer een nieuw visje in zijn kleverige netten te strikken.

We moeten het erbij zeggen: dit gebeurde nog vóór televisiekijkend Vlaanderen zich elke donderdagavond dood ergerde aan de de zelfverklaarde Timtation. Wist de arme dame veel dat ze een dertigjarige kleuter met een te kleine collectie zwembroeken opgescharreld had? We vermoeden dan ook dat ze de relatie verbrak zodra ze besefte/zag op televisie welk vlees ze in de kuip had, want ondertussen zijn Tim en zijn gevlekte vriendin niet meer samen. Al kan het ook dat hij haar wegjaagde met zijn Gollum-gedrag. Het zou niet de eerste keer zijn.

Deborah ging na ‘Temptation Island’ voor een nieuw kapsel, waarvoor ze de mosterd haalde bij Snooki van ‘Jersey Shore’. Maar een nieuwe man zit nog niet aan haar haard. En dat is helemaal oké, vindt zij, want ze is gelukkiger dan tijdens haar relatie met Tim. We geloven het graag.

Meer ‘Temptation Island’: hierzo!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '