Home Lifestyle ‘Temptation’ Megan: ‘Ik dacht dat het goed zou komen tot Kevin mij...

‘Temptation’ Megan: ‘Ik dacht dat het goed zou komen tot Kevin mij weer bedroog, met een hippie dan nog’

Eindelijk weten we waarom het wéér fout afliep tussen Kevin en Megan na 'Temptation Island'. Helaas is niemand echt verbaasd over de reden...

Megan verklapte een hele tijd geleden al dat ze na het avontuur op ‘Temptation Island’ besloot om Kevin een tweede kans te geven, omdat hij ‘plots aan haar deur stond met mooie beloftes‘. Het verwondert niemand dat het alweer misliep tussen de twee, maar de reden voor hun breuk bleef uit. Tot nu.

Ondertussen weten we dat Kevin samen is met verleidster Chloë, terwijl Megan de liefde heeft gevonden bij de beste vriend van verleider Joshua. Maar vlak na ‘Temptation Island‘ vormde Chloë een koppel met Joshua, en besloten Kevin en Megan hun relatie opnieuw een kans te geven.

In de laatste ‘Temptation Island‘-aflevering van vanavond vertelt Megan waarom het weer fout afliep tussen de twee. En je kan het vast al raden…

Laatste avondmaal

In een korte teaser vrijgegeven door Vijf, zien we hoe Kevin en Megan voor een laatste keer samen iets gaan eten. ‘We waren elke dag weer bij elkaar en ik dacht echt dat het goed zou komen‘, vertelt Megan over hun periode na ‘Temptation Island’.

Tijdens het etentje blikt het (intussen ex-)koppel terug op hun tijd op het eiland. ‘Vind je het niet verkeerd wat je hebt gezegd?’ vraagt Megan. ‘Dat ik heb gezegd dat de kaas uit je oren loopt? Het is wel zo, eh’, antwoordt Kevin.

Met die uitspraak bewijst Kevin dat hij niet veel heeft geleerd uit de relatietest in Thailand. Al had Megan er destijds meer vertrouwen in: ‘Ik dacht echt dat hij veranderd was. Ik vind het wel jammer.’

‘De tweede keer toen we samen waren na ‘Temptation’ ben je weer in de fout gegaan. Je kon het weer niet laten’, gaat Megan de confrontatie aan met Kevin. ‘Ik meende het. Ik dacht even echt dat het goed zou komen. Tot je weer seks had met iemand anders. En dan nog met een hippie.‘ Waarop Kevin rood wordt en enkel ‘kerel’ kan uitbrengen.

‘De kaas loopt uit mijn oren omdat ik bij jou ben gebleven. Dat was dom’, besluit de 18-jarige. ‘Ze is dom en naïef. Ik blijf bij mijn standpunt’, klinkt het hypocriet bij Kevin.

De volledige (gênante) dinner date zie je vanavond om 21u35 op Vijf, in de laatste aflevering van ‘Temptation Island’.


Meer ‘Temptation Island’-nieuws lees je hier!

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.