Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

'Ik ben teleurgesteld en had graag nog heel wat dingen willen leren', klinkt het bij de afvaller.

Deze BV moet afscheid nemen van de ‘DWTS’-dansvloer

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Er staat helaas alweer iemand minder op de dansvloer van ‘Dancing with the Stars’. Gisterenavond stuurde de jury én het publiek tijdens de vierde liveshow een BV naar huis.

Het was gisterenavond weer een zwoele bedoening op de dansvloer van ‘Dancing with the Stars’. Zo brachten Nina en danspartner Simone een passionele rumba, dansten Lotte en Frank een jive en verbaasden Nora en Adrian het publiek met een zwoele tango. Zij wisten de jury een voor een te bekoren met hun moves, wat dan weer niet gezegd kon worden van ‘Thuis’-acteur Yemi Oduwale en TikTok-ster Jonatan Medart.

Nog een kans

De jury besloot dat een van hen de dansvloer moest verlaten. Na Pieter Timmers, prinses Delphine en Metejoor mag nu ook Yemi Oduwale niet terugkeren naar de dansarena van ‘Dancing with the Stars’. Het publiek stemde namelijk het meest op Jonathan, waardoor hij volgende week nog maar eens een kans krijgt om zich te bewijzen.

‘Ik heb me goed geamuseerd, maar ik vind het heel jammer dat ik de de wedstrijd nu moet verlaten. Ik ben teleurgesteld en had graag nog heel wat dingen willen leren. Ik droomde er eigenlijk van om nog meer shows te dansen‘, klonk het na afloop bij Yemi. ‘Ik had het ontzettend mooi gevonden als ik met Laura de finale had kunnen dansen. We waren ontzettend dichtbij, maar helaas. Het is trouwens niet omdat ik afgevallen ben, dat ik het programma niet meer ga volgen. Ik ga supporteren voor de overblijvers, en gun ieder van hen de overwinning. Het zijn stuk voor stuk toppers!’

Volgende week staan Nora, Lotte, Jonathan en Nina opnieuw op de dansvloer. Wij zijn nu al benieuwd we er in de voetsporen van Julie Vermeire zal treden!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '