Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Hilarische sketches van de meest absurde krantenkoppen.

TEASER: knotsgekke humor in nieuw Play4-programma ‘Zijn Daar Geen Beelden Van?’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Soms lees je een kop in een krant of online dat te gek lijkt voor woorden of zelfs om waar te zijn. Je hoopt als je verderklikt of leest dat er een foto bijhoort, maar je blijft helaas meestal op je honger zitten. Het nieuwe programma ‘Zijn Daar Geen Beelden Van?’ op Play4 speelt daarop in en maakt hilarische sketches van de meest absurde krantenkoppen.

‘Dief verliest zijn broek bij overval’, ‘Geit pikt zak chips uit supermarkt ‘ of ‘Bejaard koppel geeft van jetje in park’. Dergelijke grappige koppen kom je bijna op dagelijkse basis tegen als je op het internet surft of de krant leest. Bij deze gênante situaties staat tot onze grote spijt meestal geen foto, dus we moeten het ons dan maar zelf voorstellen in onze eigen gedachten. Of niet?

Vaste waarden en nieuw talent

Play4 heeft namelijk een gloednieuwe comedyshow waarin het wel degelijk een beeld plakt op absurde krantenkoppen. Natuurlijk zijn het sketches waarin acteurs en actrices de situatie(s) naspelen, maar dat maakt het niet minder grappig. Integendeel!

De zender wist hier een sterke cast voor te verzamelen met onder meer vaste waarden zoals Joren Seldeslachts, Robrecht Vanden Thoren, Bert Haelvoet, Els Dottermans, Warre Borgmans, Inge Paulussen, Peter Thyssen, Camilia Blereau en Tom Audenaert. Maar er is ook plaats voor nieuw talent waaronder Debbie Crommelinck, Tanya Zabarylo, Line Ellegiers en Nic De Houwer.

Mondharmonica

Weet je niet goed wat je mag verwachten van dit nieuwe format? Play4 lost een teaser en die deed ons alvast hartelijk lachen! De krantenkop in dit geval was: ‘Tiener slikt mondharmonica in‘. Oeps!

Wanneer ‘Zijn Daar Geen Beelden Van?’ precies te zien is op Play4 is voorlopig nog niet bekend. Het is alleszins voor binnenkort.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '