Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De zogenaamde mystery box staat op hen te wachten op hun kookeiland.

PREVIEW: BV’s krijgen opdracht waar iedereen voor vreesde in ‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Tien BV’s tonen hun kookkunsten in het nieuwe Play4-programma ‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’. In de tweede aflevering doet de gevreesde mystery box zijn intrede en daar worden de amateurkoks nu niet bepaald vrolijk van!

In de eerste aflevering van ‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’ zagen we hoe sommige BV’s zoals Linde Merckpoel de lat voor hun collega’s heel hoog legden, terwijl anderen – lees: Wim Willaert – een beetje de mist ingingen. Gelukkig viel er nog niemand af en zien we dj Hakim Chatar, comedian William Boeva, influencer Sarah Puttemans, tv-gezicht Cath Luyten, actrice Lynn Van den Broeck, radio- en tv-gezicht Linde Merckpoel, acteur Wim Willaert, muzikant Bent Van Looy, regisseur Charlie De Wulf en kunstverzamelaar en ‘Stukken Van Mensen’-expert Boris Devis allemaal terug in de tweede aflevering vanavond.

Nog een programma waar we nu al naar uitkijken: Dit zijn de eerste twee dragqueens uit ‘Make Up Your Mind’

Stap in het onbekende

De blijdschap dat ze allemaal mogen blijven, maakt al snel plaats voor stress en zelfs een tikkeltje angst wanneer de hobbykoks de keuken binnenwandelen en zien dat de beruchte mystery box op hun eilanden staat! Wie trouwe fan is van het kookprogramma weet dat dit een aartsmoeilijke opdracht is, want in plaats van zelf hun ingrediënten te mogen kiezen in de voorraadkeuken moeten ze dit keer gebruiken wat er in de doos zit die voor hun neus staat. En je kan al raden dat het niet gewoon aardappelen, worst en appelmoes zullen zijn…

Ze zullen out of the box aan de slag moeten gaan met wat er ín hun box zit. ‘Wat gaat daaronder zitten’, zegt William Boeva met een klein ei in z’n broek. Bent Van Looy en Lynn Van den Broeck vinden het persoonlijk wat te vroeg in het avontuur voor de legendarische doos.

‘Tegelijkertijd gevreesd, maar ook een opdracht om naar uit te kijken’, vat Linde Merckpoel het samen. De jury waarschuwt de kandidaten dat ze hun energie zullen nodig hebben om dit tot een goed en vooral smakelijk einde te brengen. ‘Ik hoop dat jullie klaar zijn voor een stapje in het onbekende, zo niet heb je pech’, besluit jurylid Inge Waeles.

‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’ zie je vanaf 4 september elke maandag en woensdag om 21u op Play4 en GoPlay.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '