https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © VTM

Al voegt de actrice eraan toe dat het 'voor nu' is.

Cathérine ‘Leen’ Kools verdwijnt binnenkort uit ‘Familie’

Het gaat snel in de soapwereld. Het seizoen is nog geen drie maanden bezig en ‘Familie’ verloor al drie personages (al kreeg het er gisteren wel een bij). Binnenkort komt de teller op vier te staan, want Cathérine Kools, die Leen Van den Bossche speelt, blikt deze week haar laatste scène in.

Afwisseling


‘Het is tijd voor meer afwisseling’, vertelt actrice Cathérine Kools deze week in Dag Allemaal, ‘zowel voor ‘Familie’ als voor mij.’ Dus zal haar personage Leen Van den Bossche, de dochter van Jan die op dit moment opgenomen is in een ontwenningskliniek, binnenkort enkele moeilijke keuzes moeten maken. Haar exit zal het gevolg zijn van één van die keuzes. Al hoeft die exit niet definitief te zijn, aldus Cathérine. ‘Dit leek ons een goed moment om mijn personage uit de reeks te laten verdwijnen. Allez, voor nu toch, want bij ‘Familie’ weet je natuurlijk nooit’, knipoogt ze.

‘Natuurlijk is afscheid nemen altijd een beetje moeilijk, maar het opent ook nieuwe deuren’, vertelt de actrice. Ze wil zich opnieuw concentreren op andere projecten waarvoor ze, door haar vaste job bij ‘Familie’, amper tijd had. ‘Ik spreek vaak reclamespots in, maar wil ook opnieuw castings doen voor allerlei andere acteerprojecten’, vertelt ze. De actrice geeft bovendien kooklessen, waarop ze zich nu meer zal kunnen concentreren.

Cathérine neemt deze week haar allerlaatste scène op, wat betekent dat haar exit binnen een paar – vermoedelijk een tweetal – maanden te zien zal zijn in ‘Familie’.

Meer ‘Familie’:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content