Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Kiezen ze voor Beveren, Binkom of ergens tussenin?

Candice en Marijn uit ‘Blind Getrouwd’ gaan samenwonen

Herlinde Matthys

Candice en Marijn zijn het enige koppel uit het vorige seizoen van ‘Blind Getrouwd’ dat nog steeds gehuwd is. Ze zijn klaar voor de volgende stap in hun relatie, want de tortelduifjes kondigden aan dat ze gaan samenwonen.

Het klikte onmiddellijk tussen Candice en Marijn als ze elkaar voor de allereerste keer in het gemeentehuis zagen. Hun band werd met elke aflevering van ‘Blind Getrouwd‘ sterker en ze kregen net als alle grote Hollywoodkoppels zelfs een koppelnaam Candijn. Het enige puntje van discussie tussen de twee was hun woonplaats en vooral de lange afstand tussen Beveren en Binkom.

‘Fantastisch nieuws’

Begin augustus vertelde Candice ons dat ze elk nog in hun eigen stekje woonden. ‘In het weekend ga ik meestal naar Binkom en in de week wonen we apart’, aldus Candice. ‘We zijn nog geen jaar samen, dus eigenlijk is het helemaal niet vreemd dat we nog niet samenwonen.’

De tortelduifjes hebben er waarschijnlijk een geweldige zomer opzitten met hun tweetjes, want nu hakten ze wel de knoop door om zich samen ergens te vestigen. ‘Wij hebben fantastisch nieuws’, schrijft Candice op Instagram. ‘Wij gaan samenwonen!

Binkom, Beveren of ergens tussenin?

Of Candice bij Marijn intrekt in Binkom, of hij bij haar in Beveren of het misschien zelfs gaat over een compleet nieuwe plaats, verklappen ze nog niet. ‘Onze bestemming houden we nog even geheim‘, aldus Candice. Een ding is zeker, ze gaan de komende dagen of weken volop tussen de verhuisdozen zitten. Als we de bijhorende foto mogen geloven, vinden ze het spannend (aan Marijns gezichtsuitdrukking te zien) én natuurlijk ook superfijn!

Nog meer goed nieuws van ‘Blind Getrouwd’-deelnemers:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '