https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Een van de boeren blijft nu al met één vrouw over, al was die keuze niet aan hem.

Onverwachts afscheid in ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’

Normaal zou enkel boer Victor deze week afscheid nemen van een van z’n dames in ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’, maar dat is even anders gelopen. Daphné, een van de twee overgebleven kandidates van boer Gerard, besloot zelf terug naar België te keren.


Na het afscheid van Peggy vorige week, maakt Gerard in een nieuwe aflevering een uitstapje naar Maagdenburg met Daphné en Marijke. Daar wordt al snel duidelijk dat dit allesbehalve een gewoonte is van Gerard. Ontspannen doet hij op de boerderij, en de dames komen tijdens een kruisverhoor ook te horen dat kusjes en knuffels eerder iets zeldzaams zijn in een relatie met hem.

Daphné (rechts op de foto hierboven) beseft dat ze zou wegkwijnen op de Duitse boerderij, en besluit zelf weg te gaan. Marijke blijft als enige over. De vraag is nu: komt Peggy terug naar Duitsland om haar te vervoegen? Wij hopen stiekem van wel!

Exit Silke


Wel gepland was het keuzemoment voor Victor. Hij stuurde Silke naar huis. Jilly en Rani blijven over, en dat is vooral voor die laatste een opluchting. Terwijl Jilly het nog over puur vriendschap heeft, begint er bij haar al iets te borrelen.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content