Home Lifestyle ONGEZIEN: Jani krijgt maximumscore voor zijn prestatie in ‘Dancing with the Stars’

ONGEZIEN: Jani krijgt maximumscore voor zijn prestatie in ‘Dancing with the Stars’

Vlaanderens favoriete stylist was duidelijk in zijn element.

jani
© VIER

Gisterenavond was het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘Dancing with the Stars’. In de zevende liveshow, meteen ook de halve finale van het programma, was het vooral Jani die opviel. Hij kreeg namelijk voor het eerst in de geschiedenis de maximumscore voor zijn prestatie.

In de halve finale van ‘Dancing with the Stars’ moesten de overgebleven kandidaten voor het eerst twee keer dansen. Een van de opdrachten die Jani voorgeschoteld kreeg, was ‘Broadway Jazz’ en dat is Vlaanderens meest bekende stylist duidelijk goed bevallen. Iets waar ook de jury het over eens was. Samen met zijn partner Björk kreeg hij voor zijn routine op ‘Vogue’ van Madonna namelijk de maximumscore. En terecht, want hij was duidelijk in zijn element en genoot van elk moment op de dansvloer.

Zijn prestatie van gisterenavond was bovendien goed genoeg voor een finaleplaats. In de finale van volgende week zal hij het opnemen tegen Kelly Pfaff en Julie Vermeire. Vikor Verhulst moest gisteren na een emotionele oproep het programma immers verlaten. Hij vroeg aan de kijkers om hem naar huis te stemmen omdat hij volgens zijn mening niet goed genoeg was om door te gaan naar de volgende ronde. Een wens die het publiek gerespecteerd heeft, want uiteindelijk was Viktor de afvaller van de avond.

Lees ook: