Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

In de aflevering van vanavond keren alle koppels weer terug naar België en trekken ze bij elkaar in.

‘Blind Getrouwd: ‘Alles is er om het iets te doen worden. Alleen de verliefdheid nog niet’

De huwelijksreis van alle koppels zit er misschien bijna op, maar alle deelnemers zijn elkaar voorlopig nog volop aan het ontdekken. Na de aflevering van vanavond is het ons alvast duidelijk dat er eens in België nog wel wat werk aan de winkel is bij de meeste duo’s.


Koplopers in de aflevering van vanavond zijn alvast Tim en Elke. Het duo heeft elkaar duidelijk gevonden en er bloeit stiekem ook wat romantiek tussen de twee. ‘Ik krijg veel complimentjes van Tim. Hij ziet het als ik wat meer moeite gedaan heb en dat vind ik wel fijn’, aldus Elke.

Hij ziet het als ik wat meer moeite gedaan heb en dat vind ik wel fijn


Bij de andere koppels is er – en logisch ook – nog wat werk aan de winkel. Stijn en Joke doen alles op hun eigen tempo en daar kunnen ze het prima mee vinden. ‘Ik denk dat we stilaan een beetje dichter naar elkaar aan het groeien zijn’, vertelt Stijn tegen de camera’s. Voorlopig zitten de twee nog in de friend zone, maar zelf willen ze afwachten tot ze weer in België zijn om te kijken hoe het loopt. Zelf krijgen we maar moeilijk hoogte van Jolien en Lenny, maar als we hun uitspraken mogen geloven, zien ze beiden wel potentieel in hun relatie. ‘De basis is er, maar momenteel kunnen we nog niet van gevoelens spreken ‘, zo zegt Jolien.

Time will tell


Naast prille verliefdheid en vriendschap zagen we vanavond ook wat teleurstelling bij twee koppels. Line en Victor kunnen het op het eerste zicht goed met elkaar vinden, maar Line mist toch wat avontuurlijkheid in haar man. Voorlopig lossen ze dit op door open en eerlijk met elkaar te praten, maar kunnen de twee aanvaarden dat ze verschillend zijn? Ook Annelies geeft toe dat ze andere verwachtingen had. ‘Ergens had ik wel gehoopt dat ik al meer het gevoel zou hebben dat Joris echt mijn man is. En dat ik echt naar hem opkijk, maar dat is er bij mij nog niet’.

Back to life


Eenmaal terug van huwelijksreis moeten de koppels hun dagelijkse leven weer oppikken. Alleen doen ze dit vanaf nu niet meer apart, maar samen met hun partner. Elk duo kreeg dan ook een eigen stekje waar ze de resterende tijd van het experiment gaan samenwonen. Daarnaast moet elk koppel ook wekelijks op gesprek bij hun expert en in de aflevering van vanavond was het de beurt aan Annelies en Joris. Voor Joris het moment om open kaart te spelen en zijn onzekerheden op tafel te leggen. Experte Margo: ‘Op dit moment is het belangrijk dat hij kijkt naar wat er nu is en niet heel veel verwachtingen gaat stellen van wat er al zou moeten zijn.’

Alle koppels kijken alvast uit naar de volgende fase in dit avontuur. Waar sommige duo’s nog even de kat uit de boom kijken, zien wij momenteel het meeste groeipotentieel in Tim en Elke. ‘Alles is er om het iets te doen worden. Alleen de verliefdheid nog niet’, aldus de blondine. Daarnaast blijkt uit de preview voor komende week dat ook Line en Victor enkele stappen in de goede richting doen. Wij kijken alvast uit naar volgende week en zien benieuwd welke koppels nog dichter naar elkaar zullen toegroeien.

Meer ‘Blind Getrouwd’: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '