Home Lifestyle ZIEN: Victor van ‘Blind Getrouwd’ maakte zelfs een videoclip voor zijn lied...

ZIEN: Victor van ‘Blind Getrouwd’ maakte zelfs een videoclip voor zijn lied over Arendonk

Zou Line dit al gezien hebben? 🙈

Weet je nog dat Victor uit ‘Blind Getrouwd’ op zijn trouwfeest een ode voor zijn hometown Arendonk zong? Wel, blijkbaar maakten hij en zijn muzikale partner zelfs een videoclip bij het lied, en die staat gewoon op YouTube te pronken. Kijk en lach!

Op zand wandelen is Victor uit ‘Blind Getrouwd’ net iets te wild, maar voor optreden voor een hele hoop mensen of show geven voor de camera is hij wel te vinden. Dat bewijst de videoclip van ‘Arendonk’, de boenkschijf  die hij met zijn dj-collectief Studio Vibe maakte. In het filmpje is Victor te zien als een ietwat marginale kerel die kauwgom kauwt als een malende koe in de wei. Zou hij dit al aan z’n vrouw hebben durven tonen?

De video van ‘Arendonk’ dateert van afgelopen zomer, maar het was niet de eerste keer dat het feestbeest voor de camera stond. Enkele jaren terug maakte Studio Vibe blijkbaar al een ander feestlied in het Kempens en daar hoorde toen ook een clipje bij. Laat het een les zijn, jongens: wat je op het internet gooit, staat er voor altijd op. Ook wanneer je plots een bekende kop hebt.

Meer ‘Blind Getrouwd’: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.