Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Herkende jij Lenny ook van ergens?

ZIEN: ‘Blind Getrouwd’-hottie Lenny deed in een (niet zo) ver verleden nog mee aan ‘Expeditie Robinson’

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online

Wie gisteren het gevoel kreeg ‘Blind Getrouwd’-deelnemer Lenny al eens eerder gezien te hebben, heeft ofwel héél erg aangename dromen... ofwel een bijzonder goed geheugen.


Een opmerkzame ‘Blind Getrouwd’-kijker én Twitteraar merkte op dat Lenny ook al eens voor een ander televisieprogramma uit duizenden inschrijvingen geselecteerd werd. In 2006 nam hij namelijk nog deel aan ‘Expeditie Robinson’.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Tweede plaats


Een korte zoekopdracht leert ons dat Lenny in 2006 een van de zestien kandidaten van ‘Expeditie Robinson’ was. En hij deed het daar helemaal niet slecht. Hij geraakte tot de finale en strandde op de tweede plaats. Als hij in blind trouwen even goed is als in overleven op een onbewoond eiland, komt het dus helemaal goed tussen hem en zijn kersverse vrouw Jolien.

Opmerkelijk is dat Lenny als jonge twintiger nog politieagent was. Nu baat de 36-jarige knapperd een frituur uit. Zijn liefde voor reizen bleef wel behouden. Zijn ‘Robinson’-verleden heeft er misschien voor gezorgd dat hij zo graag reist én gerust voor de rest van zijn leven in het buitenland zou willen gaan wonen?

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '