Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Het jonge koppel had duidelijk andere kleurkeuzes voor ogen dan interieurstyliste Kelly...

ZIEN: Barteld en Jonas krijgen koud zweet bij het zien van hun afgewerkte boerderij in ‘Blind Gekocht’

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Morgenavond komen we eindelijk te weten of interieurstyliste Kelly Claessens in ‘Blind Gekocht’ op Play4 de boerderij van Barteld en Jonas in Sint-Katelijne-Waver wist om te toveren tot hun droomwoning. Al had het koppel duidelijk andere kleurkeuzes voor ogen, als we de preview mogen geloven.

‘Wat is voor jullie het ergste wat er kan gebeuren?’, vraagt ‘Blind Gekocht’-host Jani Kazaltsis kandidaten Barteld en Jonas (beiden 25) op weg naar hun boerderij in Sint-Katelijne-Waver. ‘Ik hoop dat het niet too much is’, klinkt het, verwijzende naar de grijsblauwe gang die interieurstyliste Kelly Claessens in het vorig seizoen liet schilderen in de nieuwe woonst van Esli en Silke in Zwevegem.

‘Kelly gebruik nochtans graag kleur’, repliceert Jani. ‘Ik ga me op voorhand excuseren voor mijn kritische blik’, aldus Barteld. ‘Ik kan dat niet echt onder stoelen of banken steken als het niet naar m’n goesting is.’

Paarse gang en roze trap

Bij de onthulling van hun boerderij valt het koppel van de ene verbazing in de andere. Kelly koos namelijk voor een auberginekleurige gang, oudroze trap en matching voordeur. Vooral Barteld heeft het duidelijk moeilijk met de kleurkeuzes van de interieurstyliste.

De volledige onthulling van de boerderij van Barteld en Jonas zie je morgenavond om 20u40 op Play4. In dezelfde aflevering ontdekken Liese en Iñigo of makelaar Béa Vandendael voor hen een ecologische, duurzame en passieve woning heeft kunnen vinden. 

Verder maken we kennis met nieuwe kandidaten Sarah en Paul en hun vijf kinderen tussen 2 en 11 jaar oud. Het koppel is op zoek naar een woning tussen Brussel en Leuven met zes slaapkamers, twee badkamers en een tuin van 400m2 met een budget van 550.000 euro. Zal het Béa en Kelly lukken om een pand te vinden? Stay tuned! 

Nog meer tv-nieuws: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '