Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

En hij liet nog een briefje achter bij twee andere bewoners...

ZIEN: deze bewoner moet als vierde ‘Big Brother’ verlaten

Annelies Hart

Gisterenavond kwam er een einde aan confusion week in het ‘Big Brother’-huis, maar dus ook aan het verblijf van een van de bewoners. Hij verliet het huis met opgeheven hoofd, maar niet zonder nog even geheimzinnig iets achter te laten. Gaat de verwarring dus gewoon door...?

Het was op z’n zachtst uitgedrukt een heftige week in het ‘Big Brother’-huis. Alles begon met het vertrek van Ilse, die zich amper een week bewoner heeft mogen noemen. Vlak na de exit van Ilse volgde een plottwist van jewelste, aangezien het confusion week was. Big Brother zou het de deelnemers dus knap moeilijk maken en dat was geen leugen, want de bewoners moesten meteen na Ilses vertrek al een nieuwe kandidaat nomineren om het huis te verlaten: Jason. Maar na zijn exit bleek echter dat hij zelf de keuze mocht maken of hij al dan niet wilde blijven, waardoor Jason na drie dagen gewoon terug in het huis woonde.

Tel daar nog de fikse ruzie van gisteren bij, waardoor de livestream zelfs even gestopt werd, en je krijgt de meeste intense week in het ‘Big Brother’-huis tot nu toe. Maar uiteindelijk kwam het toch allemaal neer op het einde van de confusion week én de bijhorende live-uitzending van gisterenavond.

‘Geloof in jezelf’

Kort na het vertrek en de terugkeer van Jason moest er namelijk opnieuw genomineerd worden, en hij bevond zich weer in de gevarenzone. Ditmaal niet alleen, maar samen met Danny en Michelangelo. Voor Danny was het al de derde nominatie en aangezien Jason en Michelangelo erg geliefd zijn bij het publiek, zag het er voor hem niet goed uit. Hij was dan ook diegene die als vierde afscheid moest nemen van zijn medebewoners.

Danny vertrok met opgeheven hoofd, maar niet zonder eerst een briefje te geven Charlotte en Chayron. De vierde afvaller werd uiteindelijk emotioneel toen presentatrices Tatyana en Geraldine hem naar de inhoud vroegen. ‘Met Chay ben ik samen aan het avontuur begonnen en ik heb er echt een vriend voor het leven bij. Voor Charlotte heb ik superveel respect. Zij heeft het op dit moment zo moeilijk met zichzelf. Ik heb continue gezegd: “wees jezelf, geloof in jezelf”‘, legt hij uit. Mooie woorden om het ‘Big Brother’-huis mee te verlaten!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '