Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Zullen we Jon Snow en Daenerys dan toch niet voorgoed moeten missen?

BEVESTIGD: ‘Game of Thrones’ krijgt een prequel

We hebben slecht nieuws en goed nieuws. Het slechte nieuws is dat we nog altijd tot volgend jaar moeten wachten op het nieuwe seizoen van ‘Game of Thrones’. Het goede nieuws is dat het niet langer het laatste is wat we van de topserie zullen zien. HBO heeft auteur George R.R. Martin immers gevraagd om het scenario te schrijven voor een prequel van de serie.


‘Game of Thrones’-fans kunnen hun geluk nu even niet op. De wanhoop leek hen – en ons – nabij toen bleek dat het volgende seizoen van ‘Game of Thrones’ het laatste zou zijn én dat we er tot in 2019 op zouden moeten wachten. Gelukkig besloot HBO daar iets aan te doen en komen ze nu met leuker nieuws naar buiten. Ze bevestigen officieel dat er een prequel komt op de serie. Dat wil zeggen dat er een spin-off aankomt die zich zal afspelen in de tijd voor het eerste seizoen.

Het scenario situeert zich duizenden jaren voor het ‘Game of Thrones’-tijdperk dat wij kennen. HBO liet al een daverende teaser los op de fans, zo schreef het: ‘van de schokkende geheimen over de geschiedenis van Westeros tot de oorsprong van de White Walkers, de mysteries van het Oosten en de legende van de Starks... het is niet het verhaal dat we dachten dat we kenden’. Of we in die prequel nog een glimp van Jon Snow en consorten zullen te zien krijgen is jammer genoeg nog onduidelijk.

Het netwerk liet al weten dat er nog geen timing bekend is voor de opnames van de spin-off en dat hun prioriteiten momenteel nog bij het ‘laatste’ seizoen van de serie liggen. We weten niet hoe het bij jullie zit maar wij kunnen nu al niet meer wachten.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '