Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

‘Ik heb echt geen idee waar we zijn!’

TEASER: verwarring alom in nieuw, mysterieus programma ‘Bestemming X’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

VTM bombardeert ons al een hele week met een groot, zwart kruis en de vraag: waar ben jij op 20/2? In een nieuwe teaser van het mysterieuze programma ‘Bestemming X’ horen we voor de eerste keer enkele stemmen, maar die lijken even in de war als ons.

Vraag jij je ook al de hele week af wat ‘Bestemming X’ nu eigenlijk inhoudt? Wij ook! Het enige wat we tot nu toe weten is dat hem om een nieuw programma van VTM gaat én dat het van start gaat op maandag 20 februari. Een nieuwe teaser geeft iets meer info vrij, want we horen voor de allereerste keer enkele stemmen van wat hoogstwaarschijnlijk deelnemers zijn.

Grote bus

We vermoeden dat die in de grote bus zitten die je in het filmpje ziet voorbijrijden met op het dak een grote X. ‘Waar zijn wij?’, ‘Ik weet het echt niet!’ en ‘Ik heb echt geen idee waar we zijn!’ We zien ook enkele landschappen voorbijflitsen: van weides over bergen tot tunnels.

Dat maakt de verwarring rond het nieuwe programma alleen maar groter. Wie de mensen zijn, waar ze naartoe worden gebracht en wat nu eigenlijk de bedoeling is van dit alles: blijft een mysterie. We houden je sowieso op de hoogte! Noteer alvast in je agenda: maandag 20 februari om 20u35 op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '