Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

En het is een héél blij weerzien met Dina Tersago!

ZIEN: Bart en Béa als nieuwe juryleden in ‘Huis Gemaakt’

Yes! ‘Huis Gemaakt’ is terug én heeft een splinternieuwe jury. Niemand minder dan Bart Appeltans en Béa Vandendael vervoegen Cerina Marchetta. En natuurlijk was ook Dina Tersago héél blij om haar voormalige ‘Blind Gekocht’-collega’s terug te zien.

In ‘Huis Gemaakt’ begeleiden de juryleden jonge koppels tijdens de verbouwingen van een huis. De koppels zwoegen en zweten om een leegstaand pand om te toveren tot hun droomhuis. Uiteindelijk kiest de jury één afgewerkt huis uit. Het koppel achter dat huis krijgt het pand dan, zonder kosten. En dit jaar kennen we die jury dus al heel goed.

Opnieuw op tv

Hoewel Béa vorig jaar aangaf dat ze niet zeker wist of ze een rol op televisie zou kunnen blijven combineren met haar huidige job, lukt dat nu dus wel. Ook Bart heeft er enorm veel zin in, maar minder streng is hij er alvast niet op geworden.

We leggen de lat absoluut weer een trapje hoger. Ik verwacht van de koppels dat ze echte interieurparels gaan creëren.

Bart Appeltans

Het bekende duo zorgt dus voor een frisse nieuwe wind binnen de jury van ‘Huis Gemaakt’. Cerina Marchetta ziet het nieuwe seizoen al helemaal zitten met Bart en Béa. ‘Ik heb bijzonder veel zin om met deze twee kleppers het nieuwe seizoen van “Huis Gemaakt” in te vliegen!’ zegt de aanneemster. ‘We hebben elkaar ondertussen al ontmoet en het klikt helemaal. Bart en ik, we go way back, want we hebben nog samen in de klas gezeten.’

Wil je zelf de kans krijgen om gecoacht te worden door Bart, Béa en Cerina én daarbij mogelijks je droomhuis te winnen? Schrijf je dan nog snel in via deze link. Wanneer ‘Huis Gemaakt’ te zien zal zijn op onze schermen wordt later nog bekendgemaakt.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '