Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Holly en Viktor confronteren Remco vanavond met geruchten die rondgaan op social media.

Bedrog in ‘Love Island’: had Remco al die tijd een vriendin in Nederland?

Als je dacht dat er geen drama en sensatie meer zou komen nu ‘Love Island’ op zijn einde loopt en iedereen in een happy couple zit, was je verkeerd. Vanavond confronteren Viktor en Holly de groep met geruchten die rondgaan op social media. Remco zou al een vriendinnetje hebben in Nederland...
Zondag staan vier koppels in de finale van ‘Love Island’. Het duo dat de meeste stemmen krijgt van de kijker zal 25.000 euro mee naar huis nemen. Voor dat kan gebeuren, moeten er nog twee mensen naar huis. Vanavond krijgen we te zien wie, maar niet voor er een bom barst in de villa.

Niet zo single


In een preview is te zien hoe Remco (25) door Viktor en Holly geconfronteerd wordt met geruchten die circuleren op social media. ‘In “Love Island” staat alles in het teken van de ware liefde’, begint Holly. ‘Wie niet op zoek is naar liefde, heeft hier niets te zoeken.’ Viktor gaat verder: ‘Remco, de afgelopen dagen deden nogal wat berichten de ronde op sociale media dat jij je hart al verloren zou hebben in Nederland. Kan je dat eens uitleggen aan ons?’ Remco’s schuldige blik lijkt te verraden dat de geruchten waar zijn.

Geeft Remco toe dat hij iedereen bedroog, met Imen op kop, en dat hij enkel meedoet voor het geld? En wordt het koppel dan naar huis gestuurd? Vanavond om 21u30 barst de bom.


 

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '