Home Lifestyle Kurt Rogiers verklapt bij Qmusic iets meer over de verhaallijn van ‘Familie’

Kurt Rogiers verklapt bij Qmusic iets meer over de verhaallijn van ‘Familie’

Er staat fans van de serie duidelijk nog heel wat te wachten!

kurt rogiers familie
© VTM

Bij ‘Thuis’ gaat het er de laatste tijd erg spannend aan toe, maar fans van de concurrentie hoeven niet ongerust te zijn. In een interview met Qmusic verklapte Kurt Rogiers dat er in de populaire VTM-serie ‘Familie’ nog heel wat staat te gebeuren. Zo vallen er nog zeker twee doden én staat er ook nog een huwelijk op de planning!

Door de coronacrisis konden de opnames van zowel ‘Thuis’ als ‘Familie’ een tijdje niet doorgaan. Ondertussen kunnen we weer volop naar nieuwe afleveringen kijken en bij beide series gaat het er ontzettend spannend aan toe. Al is daar wel een logische verklaring voor, want de episodes die nu uitgezonden worden, maakten normaal deel uit van de seizoensfinale.

Een huwelijk, twee doden én een kind

Wat mogen kijkers van de populaire VTM-serie dan nog allemaal verwachten? Wel, Kurt Rogiers, die de rol van Lars speelt in ‘Familie’, sprak tijdens zijn interview met Qmusic over twee doden, een huwelijk én nog een kind. Over wie zal sterven in de serie doen er alvast een aantal theorieën rond. Een eerste optie is alvast inspecteur De Pelsmaeker die momenteel al in het ziekenhuis ligt door een aanrijding. Nog een mogelijkheid is dat Alfons binnenkort uit de reeks stapt. Zo wordt er al ruime tijd gesproken over zijn wilsverklaring. Verder duiken er op een fansite nog twee mogelijk namen op. Kijkers lijken namelijk te denken dat we binnenkort afscheid zullen moeten nemen van baby Gaston of van ontvoerder Tony.

Wat het huwelijk betreft, is er minder duidelijkheid, al zijn er natuurlijk veel koppeltjes in de reeks. Lars en Veronique mogen dan wel verloofd zijn, maar met de komst van zijn zoon Raven heeft Lars duidelijk andere zaken aan zijn hoofd. Peter en Iris lijkt ons ook onwaarschijnlijk, dus is de kans het grootst dat Jenny binnenkort een ring van Patrick rond haar vinger geschoven krijgt?

Last but not least zou er volgens Kurt Rogiers ook nog een kind op komst zijn in ‘Familie’. Fans dachten eerst dat Kurt het over zijn fictieve zoon Raven had. Alleen was die op het moment van zijn interview al te zien in de serie. De meeste kijkers hebben dan ook geen idee over wie het zou kunnen gaan, maar als ze dan toch een gokje moeten wagen, zetten ze hun geld in op Stefanie. Zo is de keuze voor Jonas die op een gegeven punt zal moeten kiezen tussen een oude en een nieuwe liefde nog een stukje moeilijker…

Wie wil, kan het interview hier beluisteren.

Lees ook: