Home Lifestyle POLL: wie zit er volgens jou achter de vermommingen in ‘The Masked...

POLL: wie zit er volgens jou achter de vermommingen in ‘The Masked Singer?

Heb jij nog een andere hoofdverdachte? Laat het ons dan weten in de comments!

the masked singer
© VTM

Voor Bart Tommelein en Dina Tersago is het doek al gevallen, maar wie schuilt er achter de andere vermommingen in ‘The Masked Singer’? Wie zijn alvast benieuwd naar wie jullie denken te horen en hebben daarom een heuse poll op poten gezet. Wie zit er volgens jou achter de vermomming van Otter, Wolf en de andere kandidaten? Laat het ons weten door te stemmen op de huidige hoofdverdachten.

Televisiekijkend Vlaanderen is momenteel in de ban van ‘The Masked Singer’ en ploft op vrijdag dan ook massaal in de zetel. Dat Bart Tommelein achter het kostuum van Monster zat, had niemand verwacht. Maar dat het prachtige figuur van de Libelle toebehoorde aan Dina Tersago werd door enkele juryleden wél goed opgemerkt. Maar wie zit er nu nog verscholen achter het kostuum van bijvoorbeeld Otter of Wolf? Wij zijn benieuwd naar wie jullie momenteel verdenken en hebben dan ook een poll gemaakt. Stemmen maar!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘The Masked Singer’ is elke vrijdagavond te zien op VTM.

Lees ook: