Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

If looks could kill, dan waren ze Aylin al fataal geworden...

PREVIEW: een cringy liefdesverklaring, frustraties, jaloezie, maar gelukkig ook vlinders in ‘B&B Zoekt Lief’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

In ‘B&B Zoekt Lief’ met An Lemmens gaan zes B&B-uitbaters op zoek naar de liefde van hun leven. Die zoektocht verloopt in de komende week helaas niet vlot. Zo krijgen we een heel cringy liefdesverklaring te zien, komen er frustraties aan de oppervlakte en is er sprake van jaloezie. Gelukkig is er tussen al dit drama ook plaats voor vlindertjes.

VTM 2 beloofde een échte liefdessoap met het nieuwe realityprogramma ‘B&B Zoekt Lief’ en we blijven voorlopig niet op onze honger zitten. Terwijl Filip vorige week nog duidelijke bevelen kreeg van uitbaatster Isabel, wat hem naar eigen zeggen de nodige stress bezorgde, is hij toch helemaal ondersteboven van zijn ‘sergeant’. Hij besluit haar dan ook zijn liefde te verklaren door een stukje poëzie voor te dragen. Helaas heeft zijn romantische gebaar niet het gewenste effect...

Isabel en Filip.

Immuun

Bij Marc schijnt de zon, maar tussen hem en Petra is er eerder sprake van donderwolken! We zagen afgelopen week hoe Annika arriveerde in de B&B en deze nieuwkomer wist zowel de gasten als Marc in te palmen met haar charmes. Petra is er helaas immuun voor en steekt haar jaloezie en frustraties niet onder stoelen of banken. Pakt ze zelf haar koffers of heeft Marc er genoeg van en stuurt hij haar naar huis?

Marc en Petra.

Jaloezie

Arno heeft twee vrijgezellen op bezoek en maakt dan ook gretig van de gelegenheid gebruik om te flirten met de dames. Hij probeert ze allebei in de watten te leggen. Maar ondanks zijn verdienstelijke pogingen om hen allebei genoeg aandacht te geven, kan hij niet voorkomen dat Desirée jaloers is op Aylin. Haar blik zegt genoeg wanneer ze te paard terugkomen van een ritje. Benieuwd hoe dit afloopt...

Vlindertjes

Gelukkig valt er in de B&B van Dirk wél goed nieuws te rapen, want daar is er geen plaats voor jaloezie of frustraties. Integendeel, een champagneproeverij zorgt ervoor dat de remmingen wat wegvallen en de uitbater geeft toe dat hij vlindertjes voelt voor een van de vrijgezellen. Katia en Regine zijn twee vrolijke dames, dus we zijn benieuwd wie zijn hart heeft gestolen.

Je kan ‘B&B Zoekt Lief’ elke maandag tot en met donderdag om 20u zien op VTM 2.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '