Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Zij en Dimitri Vegas zijn momenteel in verwachting van hun eerste kindje samen.

Dj Anouk Matton krijgt binnenkort haar eigen realityreeks

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Reality-tv doet het momenteel heel goed, en daar zijn de kijkcijfers van onder andere ‘De Planckaerts’ en ‘De Verhulstjes’ het bewijs van. Ook VTM2 komt nu met een nieuwe realityreeks die Anouk Matton (28) zal volgen.


De Belgische dj Anouk Matton is momenteel samen met haar man Dimitri Vegas (39) aan het aftellen naar de geboorte van hun allereerste kindje – een jongetje. Ze heeft naast het verwelkomen van hun kleine spruit en de festivals die weer op gang komen nog iets om naar uit te kijken: haar eigen realityserie, dat laat Het Laatste Nieuws vandaag weten. De reeks draagt momenteel nog de werktitel ‘Mattnworld en zal het leven en werk van de dj volgen.

Druk, druk, druk


En dat belooft best pittig te worden, dat gaf ze ook zelf al aan in de ‘De Cooke & Verhulst Show’. Ze kan elk moment mama worden, de festivals komen weer op gang, ook reizen mag weer – lees: zij en Dimitri pendelen tussen België, Los Angeles en Ibiza – én Dimitri is momenteel volop bezig met de opnames van ‘Hazard’, waarin hij de hoofdrol speelt. Druk, druk, druk, dus! ‘We denken er momenteel aan om een au pair in te schakelen om ons te helpen met de opvoeding’, vertelde Dimitri eerder dit jaar in Flair. ‘Het zou kunnen dat zowel Anouk als ik het toch iets rustiger aan doen die eerste maanden. In vergelijking met het afgelopen jaar zal het nog altijd een geschift tempo zijn, maar in vergelijking met het pre-coronatijdperk zullen we toch wat op de rem moeten staan.’

Wanneer de reeks op tv zal verschijnen, is nog niet geweten. Aangezien we Anouk ook tijdens haar zwangerschap zullen kunnen volgen, zijn de opnames hoogstwaarschijnlijk al bezig of misschien zelfs al achter de rug.


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '