Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Op de film zelf is het nog even wachten tot 2020.

Deze actrice speelt de rol van Mulan in de live-action remake van de Disneyfilm

Ben jij ook zo’n grote fan van de Disneyfilm ‘Mulan’? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want de opnames voor de live-action remake van de film zijn net begonnen. Om de spanning al wat op te drijven hebben de makers meteen ook al bekendgemaakt welke actrice de hoofdrol zal spelen.


Bij Disney zijn ze deze week begonnen met de productie van de live-action remake van de film ‘Mulan’. De originele versie dateert van 1998 en krijgt in 2020 een modern jasje. Ja, je leest het goed. Om het uiteindelijke resultaat te bewonderen, moet je nog zo’n twee jaartjes geduld hebben.

Toch geven de makers alvast een eerste sneak peek om de spanning erin te houden. Zo hebben ze bekendgemaakt welke actrice de hoofdrol van Mulan op zich mag nemen. Maak kennis met Liu Yifei!


Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Volgens The Hollywood Reporter werd Liu gekozen uit meer dan 1000 kandidaten uit vijf verschillende continenten. De overige rollen zijn weggelegd voor Jet Li (de keizer), Jason Scott Lee (als slechterik Bori Khan) en Yoson An (de crush van Mulan).

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '